Utemöbler & trädgårdsmöbler i vit & grå konstrotting

VIE-TriesteGR-6

Konstrottingmöbler av högsta kvalitét

Hos oss hittar du ett brett sortiment av utemöbler i konstrotting. Vi har matgrupper, loungegrupper och sköna fåtöljer, allt för att just du ska kunna hitta något i ditt tycke och smak som passar din altan.

Med våra konstrottingmöbler får du en ombonad känsla och ändå ett elegant uttryck. Detta för att vi med noggranhet väljer ut vilka konstrottingmöbler som vi ska erbjuda.

 

Utemöbler i konstrotting kräver lite underhåll

Många andra material kräver en del underhåll men utemöbler i konstrotting klarar sig väldigt bra med att bara spolas av. Detta tillsammans med att konstrottingen är ett relativt billigt material har gjort dessa utemöbler mycket populära.

Många av våra konstrottingmöbler är gjorda i halvrund rotting vilket ger en längre livslängd. Plasten är en högdensitetsplast som klarar uv-strålning på ett bra sätt. Idag finns det produkter för att öka livslängden ytterligare på dina konstrottingmöbler, och detta UV-skydd finns att köpa i vår butik. Köp rengöring för utemöbler o konstrotting här ›

Grå & vit konstrotting

Utemöbler i grå och vit konstrotting är två mycket populära alternativ bland våra trädgårdsmöbler. Dessa färger går att kombinera på ett mycket enkelt sätt, och du kan skapa en harmonisk uteplats.  Det är detta som gjort konstrottingen till ett av världens mest populära material i utemöbler och då kanske framför allt loungegrupper

Vi erbjuder även konstrottingmöbler i naturfärg ›