Loungemöbler - I naturfärgad konstrotting

Loungemöbler i Naturfärgad Konstrotting

Välkommen till att välja bland våra loungegmöbler i Naturfärgad och biege konstrotting. I vårt breda sortiment hittar du massor av loungemöbler i brun och naturfärgad konstrotting. Möbler som dessa är verkliga klassiker, och passar in alldeles utmärkt på de flesta uteplatser, altaner, verandor och trädgårdar. Vi har verkligen hittat konstrotting som är slående lika en äkta rottingtråd.

Vi har även loungegrupper i grå konstrotting här ›

Vad är skillnaden på konstrotting & naturlig rotting?

Naturlig rotting är ett fantastiskt material med en alldeles speciell känsla. Tyvärr fungerar detta naturmaterial inte för utemöbler eller soffor för trädgården särskilt bra, utan möglar och blir förstört relativt fort. Även i ett uterum är konstrotting överlägset när det gäller hållbarhet.

Våra naturfärgade loungemöbler i naturfärgad konstrotting är gjorda i noggrant utvalda trådar av konstrotting där vi varit noga med att det skall ge en naturtrogen känsla även om det såklart vid närmare granskning går att se att det inte är äkta rotting. I de flesta fall har vi valt halvrund eller rund tråd det innebär helt enkelt att konstrottingen består av en tub (rund) eller en tub delad i hälften (halvrund) vilket ger mer liv åt utemöbeln. Jämfört med platt konstrotting är dessa båda varianter dessutom betydligt mer hållbara och kommer att hålla många år framöver.

Konstrotting är helt enkelt plast som är avsett för att klara uv-strålning på ett bra sätt. Det skall blekas så lite som möjligt och uv-strålningen påverka materialet. Det finns också skyddande spray som hjälper mot solens obarmhärtiga strålar. För hur det än är så påverkas allt av vädrets makter till slut. Det är dess förmåga att motstå vädrets makter som gjort konstrotting till ett så populärt material för utemöbler och trädgårdsmöbler, och rund och halvrund naturfärgad konstrotting kanske i än högre grad då det inte upplevs så tråkigt som de fyrkantiga svarta möbler som var populära i början. 

De loungemöbler och soffgrupper som du kan läsa om och köpa via dessa sidor har valts ut med stor noggrannhet, och i vanlig ordning kan du som kund själv variera och skräddarsy din beställning. Du kan nämligen själv mixa de olika modulerna med varandra, och beställa den loungegrupp i konstrotting som passar just dig, din budget och din uteplats. Det är också fritt fram att variera dynfodralen.

Mer än bara loungemöbler i konstrotting - kontakta oss!

Sortera och välj bland detta breda sortiment av konstrotting soffor. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor kring våra utemöbler. Vi kan trädgårdsmöbler och svara gärna på dina frågor.

Komplettera din loungrgrupp med parasoll eller med ett par sköna dynor.