Parasoller

Parasoller för stort och smått

Hos oss på Parsoll Utemöbler erbjuds du ett brett sortiment av parasoller i olika storlekar och färger. Vi har parasoller som passar allt från balkongen till den stora altanen, lägg där till segel, paviljonger och pergola så kan alla hitta något för att skydda sig mot solen och kanske en droppe regn eller två.

Vi lägger stor vikt vid att tillhandahålla parasoller av god kvalitet och har efter många år i branchen lärt oss att se och käna skillnad. I våra sidohängda parasoller har vi valt en av de kraftigaste aluminium profilerna som finns att få tag på på marknaden och då vi har polyester i väven har vi valt en kraftig väv med 300g/m2. Allt detta för att ge dig den bästa produkten.

För att ytterligare bekriva hur viktig kvalitet är för oss har vi i våra större "vanliga" parasoller valt en olifinväv, vliket är en akrylväv, i de svarta för att få ett mer uv-beständigt tyg. Samtidigt som vi valt polyeser i övriga tyger för att färgerna skall bli fina.

Flera av våra parasoller går att vinkla i olika lägen för att få undan morgon och eftermiddagssolen om det skulle behövas. Du hittar även fasta parasoller som får en något bättre stabilitet.