Parasoller & parasollfötter

Parasoller för balkongen och uteplatsen i olika utföranden

Hos oss på Parsoll Utemöbler erbjuds du ett brett sortiment av balkongparasoller i olika storlekar och färger. Vi har parasoller som passar för balkongen och den stora altanen. Våra balkongparasoller finns i olika storlekar och utföranden och är kompatibla för små och stora balkonger. Många av våra kunder kombinerar våra balkongparasoller med bland annat loungemöbler eller våra matgrupper.

Kvalité - det viktigaste för våra parasoller

Vi lägger stor vikt vid att tillhandahålla parasoller av god kvalitet och har efter många år i branchen lärt oss att se och känna skillnad på bra och dålig kvalitét. I våra sidohängda parasoller har vi valt en av de kraftigaste aluminium profilerna som finns att få tag på på marknaden. De kommer med polyester i väven, och där har vi valt en kraftig väv med 300g/m2. Allt detta för att ge dig ett hållbart och högkvalitativt parasoll.

Flera av våra parasoller går att vinkla i olika lägen för att få undan morgon och eftermiddagssolen om det skulle behövas. Du hittar även fasta parasoller som får en något bättre stabilitet. 

För att ytterligare bekriva hur viktig kvalitet är för oss har vi i våra större "vanliga" parasoller valt en olifinväv. Viket är en akrylväv, i de svarta för att få ett mer uv-beständigt tyg. Samtidigt som vi valt polyeser i övriga tyger för att färgerna skall bli fina.

Vilka material är våra parasoller tillverkade i?

Våra parasoller är tillverkade i flera olika material. Det som materialen har gemensam är att de är hållbara och av hög kvalitét. Vi ser ständigt över hur vi kan förbättra våra parasoller.

Material för parasoll-stommen

Stommen på våra parasoller är tillverkade i aluminium eller trä. Dessa två material står emot väder och vind på ett mycket bra sätt. Dessutom är stommarna enkla att underhålla samt snygga.

Hållbara vävar i våra parasoller

Vävarna i våra parasoller och balkongparasoller är tillverkade i slitstarka material så som en kraftig polyester, som tål hårda vindar och regn.

Stabila parasollfötter i granit

Våra parasoller med fot står stadigt och stabilt på grund av sina tunga parasollfötter. Våra parasollfötter är tillverkade i bland annat grå granit och svart granit. De står stabilt med hjälp av sin tunga vikt på allt mellan 30-60 kilo.

Vilka färger kommer våra parasoller i?

För att alla ska hitta en parasoll för sin balkong eller uteplats har vi parasoller i flera olika färger och utföranden.

Vita och ljusa parasoller

En vit parasoll skapar ett harmonisk och sval atmosfär på din balkong eller uteplats. Våra vita parasoller kommer i flera utföranden och prisklasser. De finns dessutom i andra ljusa färger som passar för alla moderna uteplatser.

Parasoller i moderna färger

Utöver vita parasoller erbjuder vi andra färger så som marinblåa, svarta och mörkgråa. Dessa färger håller dig extra sval under den starka solen. 

 

Storlekar på våra parasoller

Vi har stora parasoller som skyddar mot solen över stora ytor. Flera av våra parasoller är över 3 meter i diameter vilket ger ett bra skydd för flera personer samtidigt. Vi har parasoller som är  250 cm och 275 cm höga.

Vanliga frågor om våra parasoller

 Här hittar du de vanligaste frågorna om våra parasoller. Är det någon fråga som du inte får besvarad? Kontakta oss genom att ringa 031-27 40 25 eller maila info@parasollutemobler.se

Från vilka varumärken kommer våra parasoller?

Vi har parasoller från välkända varumärken som Hillerstorp och Sealine.

Kan man köpa lösa parasollfötter?

Ja, du kan köpa lösa parasollerfötter eller kompletta parasoller med fot till. Vi har flera parasollfötter i olika vikter, allt mellan 15-60 kg, beroende på hur stabilt du vill att ditt parasoll ska vara. 

Parasollfötterna är tillverkade av bland annat betong och granit, som är två tåliga material som står emot det mesta.