VISAR 1-24 (82)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Balkongstolar

TEAFC-001

Stort utbud av balkongstolar

Här hittar du mängder av stolar för din balkong, både hopfällbara och fasta! Den här lilla utomhusytan är ofta en omtyckt plats att vistas på, men kan vara lite knepig att inreda. När du väljer möbler till det tjänar du ofta på att budgetera dina kvadratmeter på ett genomtänkt sätt. Även om du har en större balkong tenderar stora stolar, ett maffigt bord och enorma blomkrukor att snabbt ta över utrymmet. Tänk igenom vad du vill prioritera utifrån hur du vill använda utrymmet. Längtar du efter lata dagar i solen ska du kanske välja en lite större sittmöbel med sköna stolar, så att du verkligen kan sträcka ut dig. Vill du hellre bjuda in många gäster är kanske nättare stolar till balkongen bättre. Fällbara stolar kan vara ett bra val om du vill kunna ta fram fler sittplatser då och då.

Sköna balkongstolar som lyfter intrycket

Vackra balkongstolar kan verkligen lyfta utemiljön. Välj en poppig färg för härlig kontrast, eller naturmaterial för stilren känsla. Ha i åtanke att material som trä behöver lite mer omtanke än många konstmaterial. Innan du väljer stolar, se efter om de kan användas året runt eller ska ställas undan inför vintern. Parasoll Utemöbler är en webbshop som har öppet året runt. Och ungefär när det blir dags att ställa fram utemöblerna gör vi just det, på utställningar i Stockholm och Göteborg. Under sommarsäsongerna bjuder vi in dig dit för att se möblerna med egna ögon, om du föredrar det framför att beställa online. Köp nya stolar till din balkong redan idag, så är du steget närmare din egen oas!

En skön balkongstol

Bara för att en stol ser snygg ut så innebär det inte att den är skön att sitta i. Det är ett hantverk att skapa en fåtölj som både är nätt nog för en lite mindre yta och samtidigt erbjuder den komfort som du har all rätt att kräva. Vi har sökt av marknaden och skapat ett sortiment av stolar som vi verkligen står för med tanke på hur sköna de är att sitta i. Lutningen på ryggen, sittytans djup och att den även lutar lite svagt bakåt, armstödens utformning och placering. Alla dessa faktorer spelar in för att du skall få en bekväm upplevelse utomhus på din balkong i sommar.

En annan faktor att ha med i beräkningen är dynor. Ta gärna en titt på vårt sortiment av dynor. Generellt kan man säga att stolar med en hård sittyta så som teak eller aluminium blir betydligt bekvämare med en dyna i, medan en balkongstol med textilenväv i sitsen fungerar bra utan, även om också dessa stolar blir lite mysigare med en dyna i som mjukar upp intrycket och även kan tillföra lite färg.

Balkongstolar i olika färger

Vita balkongstolar är populära på den lilla altanen, men av praktiska orsaker fungerar även de som är målade i lite mörkare färger också bra. Många som bor i stan upplever att det är mycket partiklar i luften som kan smutsa ner stolen och svarta och gråa stolar är därför populärt då det blir lite mer underhållsfritt. Man kanske tycker det ser trevligt ut att ha stolarna på uteplatsen året runt och inte bara när det är sommar, trotts att man vet att det sliter lite på stolen, och då är nog en vit stol ingen bra idé. Även hopfällbara stolar för balkong i teak är vanligt förekommande. Utöver detta har Fermob ett fint sortiment av klappstolar i regnbågens alla färger, från grönt och orange till lite vanligare färger som grå och vit.

Hopfällbara stolar på din uteplats

Eftersom det blir så enkelt att förvara dem så är en hopfällbar balkongstol ofta en bra idé jst till en balkong. Om det fanns hur mycket plats som helst för förvaring eller om stolen ändå skall stå ute, ja då spelar det ju ingen roll om den är fällbar, men för den praktiskt lagde så är ofta en stol som går att fälla ihop det som man söker. Dessutom så det väldigt många stolar som har denna funktion bland trädgårdsstolarna, så det är ju inget problem att hitta ett starkt alternativ på en skön trädgårds stol till din balkong utomhus.