VISAR 1-24 (36)1 2 Sista 100 per sida

Utemöbler - Positionsstolar utomhus

Kategori-Hero-Positionsstolar

Positionsstolar i trä, teak & aluminium

Positionsstolar har blivit ett väldigt populärt alternativ för matgrupper utomhus. Det smidiga med att kunna använda din utemöbel både som matstol och solstol är naturligtvis en förklaring, men många tycker också att det är skönt att ställa om positionsstolen till ett lite mer vilsamt läge efter maten. Dessutom är positionsstolar ofta en trädgårdsmöbel med hög komfort tack vare ett lite högre ryggstöd. Vi har positionsstolar i flera olika material så som plats, trä, furu, teak med mera.

Komplettera dina positionsstolar med våra sköna sittdynor. Dynorna kan du sedan lägga i en av våra dynboxar.

Positionsstolen som utemöbel - Stilfull, skön & praktisk

Positionsstolen är en klassisk komponent i många utegrupper. Den höga och ställbara ryggen gör att en positionsstol faller de flesta i smaken när det kommer till komfort. När du efter maten vill luta dig tillbaks blir en fällbar stol den optimala lösningen. Din matgrupp kommer att få en klassisk look och en bekvämlighet som kommer skapa många njutbara stunder på din uteplats. När det sedan är dags att plocka undan för de kallare dagarna på året är en poistionsstol lätt att stuva undan då den är hopfällbar.

Positionsstolar i våra butiker

Du kan uppleva komforten i alla våra positionsstolar i våra två butiker i Stockholm och Göteborg. Där kan du även se vårt övriga utbud och ställa frågor om våra utemöbler.