VISAR 1-24 (67)1 2 3 Sista 100 per sida

Stort utbud av utomhussoffor för uterum och trädgård

Utomhussoffor och loungesoffor från välkända varumärken

Här hittar du vårt sortiment av utomhussoffor och loungesoffor som är anpassade för ditt uterum, trägård och uteplats. Vi har ett stort sortiment av olika soffor för utomhusbruk som kommer från flera välkända varumärken och tillverkare så som Cinas, Fri Form samt Fritab. Alla våra utomhussoffor är av högsta kvalitét samt tillverkade med design och funktion i åtanke. 

Köp våra soffor online eller i någon av våra butiker i Stockholm och Göteborg

Fråga oss om våra utomhussoffor

Har du några frågor om våra soffor eller övriga produkter får du gärna kontakta oss via telefon 031-27 40 25 eller mail info@parasollutemobler.se

 

Utomhussoffor för vardags och för fest

Våra utomhussoffor passar för både lata dagar i solen då du bara vill koppla av. De passar även för festliga tillfällen för när du vill samla familj och vänner på din uteplats eller trädgård. Vi har både små soffor och större soffor, som du kan kombinera med våra andra utemöbler för att skapa en harmonisk och härlig uteplats.

Dynor som passar till våra utomhussoffor

För att göra din soffa ännu mer bekväm kan du komplettera med dynor, och förvara dynorna i vår dynförvaring. Vi har ett stort utbud av tjocka, mjuka dynor för alla typer av utemöbler. Se alla våra dynor här ›

Mer utemöbler än bara soffor

Vi har ett stort utbud av olika typer av utemöbler som du kan kombinera och skapa en uteplats efter dina behov. Vi har bland annat:

 

Vanliga frågor om utomhussoffor

Här hittar du frågor och svar om vanligt förekommande frågor om utomhussoffor.

Vilken typ av utomhussoffa bör jag välja till min uteplats?

Valet av soffa beror till stor del hur din uteplats ser ut samt vilket ditt mål med uteplatsen är. Soffor bör passa in i den övriga stilen på uteplatsen, inte vara för stor och inte vara så liten av det blir för trångt. Föreställ dig hur soffan kommer att passa in där den är tänkt att stå. Du får gärna ta en bild på din uteplats och komma in till en av våra butiker för att få tips och råd.

Vilka material finns våra utomhussoffor i?

Vi har utomhussoffor i flera material som är av högsta kvalitét. Vi har bland annat soffor i teak/trä, konstrotting, aluminium. Välj det material som passar din uteplats bäst och läs på om hur materialet ska tas hand om för att hålla så länge som möjligt. 

Hur ska jag förvara utomhussoffan under vintern?

Vi rekommenderar att man förvarar soffor och andra utemöbler inomhus under vintern. Platsen de förvaras på ska vara torr och inte utsättas för väder. Vissa möbler går att förvara utomhus under en pressenning. Fråga oss om du är osäker på hur din soffa bör förvaras bäst.

Kan jag sätta min egen prägel på soffan?

För att sätta din egna personliga prägel på din utomhussoffa eller uteplats, kan du komplettera med kuddar eller lampor. Vi erbjuder flera olika tillval som du kan pryda din uteplats med. Se våra kuddar och lampor här ›