VISAR 1-24 (30)1 2 Sista 100 per sida

Hopfällbara klaffbord & trädgårdsbord

HIET307B-3

Hopfällbart bord för trädgården och uteplatsen

Våra hopfällbara bord för utomhus har många fördelar. Till exempel är de enkla att förvara, det är bara att fälla ihop och ställa in bordet i förrådet. Dessutom är de enklare att transportera än andra bord. Så välj ett hopfällbart bord om du har ett mindre utrymme att förvara trädgårdsbordet på under vintern, eller om du är ute efter ett smidigt extrabord vid behov.

Hopfällbart bord för alla stilar

Vi erbjuder hopfällbara bord i olika inredningsstilar och varierad formgivning, för att du ska kunna hitta ett som passar just dig och din uteplats eller trädgård. Med olika material och färger finns något för de flesta användningsområden. En viktig parameter att hålla koll på är mått. Se till att det hopfällbara bordet som du är intresserad av passar på platsen där du har tänkt ställa det. Det är även bra att hålla koll på hur många personer som ryms runt bordet. Vi erbjuder även klappstolar/klaffstolar som du kan ställa runt ditt nya hopfällbara bord, samt parasoller för att skydda dig från solen.

Vill du köpa loungemöbler eller kompletta matgrupper för enkelhetens skull, så har vi det också.

Köp våra hopfällbart bord & klaffbord online eller i butik

Är det första gången du hittar till oss? Välkommen! Utöver hopfällbara klaffbord har vi på Parasoll utemöbler ett heltäckande sortiment av utemöbler för svenskt klimat. Från vår till höst bjuder vi in till utställning av våra möbler i Stockholm och Göteborg, kika på sidorna för de olika lokalerna för exakta öppettider. Året om finns vi tillgängliga här i webbutiken. Passa på att beställa ditt bord nu så är du redo för varmare tider!

 

Hopfällbart bord och annat

Vi har ett stort sortiment av olika bord för utomhusbruk. Utöver hopfällbart bord och klaffbord så erbjuder vi även balkongbord för balkonger eller mindre uteplatser samt förlängningsbara bord för dig som vill kunna göra bordet större.

Se alla våra utebord här ›