VISAR 1-24 (29)1 2 Sista 100 per sida

Hopfällbara Bord

HIET307B-3

Bord som går att fälla ihop

Hopfällbara bord har många fördelar. Till exempel är de enkla att förvara, det är bara att slå ihop och ställa in dem i förrådet. Dessutom är de enklare att transportera än andra bord. Så välj ett hopfällbart bord om du har ett mindre utrymme att förvara utemöblerna på under vintern, eller om du är ute efter ett smidigt extrabord vid behov.

Ett hopfällbart bord för alla uteplatser

Vi erbjuder hopfällbara bord i olika inredningsstilar och varierad formgivning, för att du ska kunna hitta ett som passar just dig och ditt hem. Med olika material och färger finns något för de flesta användningsområden. En viktig parameter att hålla koll på är mått. Se till att det hopfällbara bordet som du är intresserad av passar på platsen där du har tänkt ställa det. Det är även bra att hålla koll på hur många personer som ryms runt bordet.

Är det första gången du hittar till oss? Välkommen! Utöver hopfällbara bord har vi på Parasoll utemöbler ett heltäckande sortiment av utemöbler för svenskt klimat. Från vår till höst bjuder vi in till utställning av våra möbler i Stockholm och Göteborg, kika på sidorna för de olika lokalerna för exakta öppettider. Året om finns vi tillgängliga här i webbutiken. Passa på att beställa ditt bord nu så är du redo för varmare tider! När du handlar för mer än 10 000 kronor bjuder vi på frakten. Kika på köpvillkoren för mer information om leverans och liknande