Utebord - Aluminium

Trädgårdsbord i aluminium för vardag och fest

 Hos oss på Parasoll utemöbler hittar du en mängd olika bord i aluminium. Här finner du bord i:

  • Rent aluminium
  • Aluminium och nonwood
  • Aluminium och härdat glas
  • Aluminium och ceramic
  • Aluminium och teak

Alla dessa olika kombinationer av aluminium och annat material har skapats för att hitta olika stilar med hjälp av ett starkt, relativt billigt och lättskött material som dessutom inte kan rosta.

Bland våra bord i aluminium kan du hitta en stil som passar nästan alla. Det finns allt från ultramodernt med vit frostat glas, avskalat och stilrent helt i aluminium samt lite mer traditionellt med teak i skivan. Det finns även flera olika färger och storlekar att välja på. Vi har bord i svart, charcol, silver och vitt samt små, stora, runda och rektangulära bord. Några är fasta och många är förlängningsbord med allt från en till två skivor att lägga i för att få ett så flexibelt bord som möjligt. Allt för att du ska kunna hitta din perfekta utemöbel.

Vi på Parasoll utemöbler jobbar ständigt med att förbättra våra utemöbler. Detta sker genom att vara lyhörda för våra kunders åsikter och behov och att vi har ett nära samarbete med våra leverantörer i Asien. Små detaljer kan vara avgörande för att hitta rätt design eller det nästan viktigaste av allt, hitta rätt komfort. För att komplettera ditt bord ute i aluminium så klicka här för våra loungemöbler.

Underhåll av utebord i aluminium.

När du fått hem ditt bord i aluminium från oss kan du se fram emot lata dagar i solen. Aluminiumet behöver inte mycket mer är en rengöring med såpa och vatten någon gång om året för att hålla sig ren. Om ni valt nonwood eller teak ser du till att göra rent även skivan i samma veva. Inför vintern mår alla utemöbler bra av att komma in i ett lite torrare utrymme, men med det sagt är det många av våra kunder som förvarar sina möbler utomhus. Vi rekommenderar då att man täcker möbeln med en presenning. För att förlängningsborden skall må så bra som möjligt rekommenderar vi att man smörjer glidskenorna en gång per år.