VISAR 1-72 (191)1 2 3 Sista 100 per sida

Trädgårdsmöbler & utemöbler i aluminium

CON-KosterVOWG-g2

Lättskötta utemöbler i aluminium

Hos Parasoll Utemöbler hittar du massor med trädgårdsmöbler och utemöbler i aluminium. Detta är för att aluminium lämpar sig väldigt bra att ha utomhus då det är en metall som inte kan rosta. Genom att hålla en hög kvalitét i tillverkningsprocessen både i montering och lackning får man utemöbler som håller i många år. Utöver detta är det även en fördel att dina utemöbler i aluminium är underhållsfria och kommer hålla i många år framöver.

Aluminiumet är ett material som verkligen växer bland utemöbler då det ger möjlighet att skapa möbler med en modern känsla med raka, skarpa linjer. Utemöbler i aluminium och metall kräver dessutom ett minimalt underhåll för att hålla under många år och ändå se fina ut. I vissa av våra utemöbler i aluminium har vi valt att blanda in teak för att skapa en något mjukare känsla samtidigt som några av möblerna innehåller frostat glas för att ge ett utramodernt uttryck. Detta gör att en aluminiummöbel kan passa i de flesta miljöer på de flesta altaner. Våra utemöbler i aluminium har snabbt blivit en av de populäraste trädgårdsmöblerna.

Se alla våra loungemöbler i aluminium här ›

 

Utemöbler i vit, grå och svart aluminium

Vi har många utemöbler i vit aluminium och detta är ju en färg som passar för många olika miljöer och möbler. Det är ett alternativ som ger en fräsch känsla och som ofta går att placera på många ställen. Den vitlackade aluminumen klarar sig bra mot smuts men behöver som det mesta vita tvättas av när det blir skitigt. Gör man bara detta har man en trädgårdsmöbel som håller i många år.

På Parasoll Utemöbler finns det även trädgårdsmöbler i aluminium i färgerna svart, grått och silver för att det ska finnas något för alla. Vårt breda sortiment av trädgårdsmöbler som inte är vita är kanske ett något mer tåligt och lite mer uderhållsfritt alternativ. De lite mer dova tonerna skapar en modern och sober känsla som passar hos många. 

Komplettera dina trädgårdsmöbler och utemöbler i aluminium med våra parasoller eller sköna dynor.

 

Olika typer av trädgårdsmöbler och utemöbler i aluminium

Vi har utemöbler i aluminium i alla olika typer som. I vårt sortiment hittar du bland annat följande aluminiummöbler:

 Mer än bara utemöbler i aluminium

I vårt stora sortiment av utemöbler kan du hitta de flesta material. Vi har bland annat följande material:

Läs mer om och se alla våra material här ›

 

 

Frågor och svar

Här listar vi vanliga frågor och svar om våra utemöbler i aluminium.

Vad är fördelen med utemöbler i aluminium och metall?

Det finns flera fördelar med utemöbler i aluminium och metall. Fördelarna är bland annat:

  • Aluminium är ett material som kräver lite underhåll och som är enkelt att rengöra. Detta gör material populärt bland alla typer av trädgårdsmöbler.
  • Aluminium är ett lättviktsmaterial, vilket gör att möblerna blir lätta att förflytta.
  • Utemöbler i aluminium är hållbara och står emot väder och vind på ett bra sätt.

Kan utemöbler i aluminium rosta?

Aluminium är ett material som inte rostar, men i vissa fall kan det oxidera ifall de kommer i kontakt med saltvatten. När aluminium oxiderar kan det dock bli som ett extra skydd.

 

Hur underhåller man aluminiummöbler?

Aluminium är ett lättskött material som kräver minimalt med underhåll. Genom att torka av möblerna med varmt vatten och ett milt rengöringsmedel kan du få dem att se som nya ut och hålla längre.