VISAR 1-24 (81)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Klappstolar – Hopfällbara stolar för utomhusbruk

GARCTX603WG

Stilrena & hopfällbara trädgårdsstolar

Våra klappstolar och hopfällbara trädgårdsstolar är smidiga att ställa fram när en extra gäst ska slå sig ner. I och med att stolarna är hopfällbara är de enkla att slå ihop och ställa undan vid behov. I sitt hopfällda läge är de enkla att bära på. Väljer du en nättare klappstol kan de enkelt läggas i bakluckan på bilen. Till exempel för att ordna lyxpicknick eller erbjuda någon med dålig rygg en skön sittplats på stranden.

Våra klappstolar passar bra ihop med samtliga av våra utomhusbord.

Stadiga och praktiska klappstolar

Varför klappstolar ofta används som tillfälliga sittplatser på event och i andra sammanhang där många ska få plats är ingen hemlighet. Inte heller varför de ofta syns på balkonger eller intill små sommarstugor. Anledningen är så klart att klappstolar och hopfällbara trädgårdsstolar tar upp minimal plats, både när de står framme och när de ställs undan. Med klappstolar ger du helt enkelt dig själv fler möjligheter. Så gör det mesta av ett litet utrymme och ta chansen att kunna ställa fram fler sittplatser när du bjuder in många. Med klappstolar från oss sitter du bekvämt, på stadiga möbler som dessutom är riktigt trevliga att se på. Vi har hopfällbara stolar för olika tillfällen och preferenser. Med olika mått, material, färgnyanser och design hoppas vi kunna uppfylla de flesta önskemål. 

Vi erbjuder även möbler anpassade för balkongen. Se alla våra balkongbord och även balkongstolar.

Vilka material finns våra klappstolar i?

Vi erbjuder klappstolar i flera olika materialval så som trä, teak och lackat stål. De vanligaste materialet våra klappstolar kommer i är i trä, på gunr d av att de både är ett hållbart och snyggt material.

Hopfällbara stolar online och i butik

Upplev alla våra klappstolar och hopfällbara trädgårdsstolar i våra butiker.

Vi på Parasoll Utemöbler finns tillgängliga året runt online. Under det varma halvåret har vi även utställningsbutiker öppna i Stockholm och Göteborg, där du kan provsitta klappstolar och kika på möbler från hela sortimentet. För oss är det viktigt att erbjuda utemöbler som är snygga, bekväma och slitstarka. Klicka hem dina nya klappstolar från oss online. Vi levererar till hela Sverige och bjuder på frakten när du handlar för mer än 10 000 kronor.