Sittbänkar & trädgårdsbänkar att ha utomhus

Trädgårdsbänkar som skapar harmoni i trädgården

En trädgårdsbänk kan passa in lite över allt: längs trädgårdsgången, utanför ytterdörren eller mot den soliga söderväggen. För att du ska kunna hitta just din bänk eller soffa har vi på Parasoll Utemöbler samlat ihop ett stort utbud av sittbänkar och trädgårdsbänkar i olika storlekar och material. Vi har bänkar för utomhus från 90 cm till 200 cm och de kommer i flera olika material så som:

  • Aluminium
  • Betong
  • Furu
  • Lackat stål
  • Rostfritt stål
  • Teak

Våra sittbänkar kan i många fall passa bra ihop tillsammans med våra loungemöbler.Kombinera våra loungemöbler med flera bänkar utomhus och bygg din drömträdgård.

En sittbänk kan vara en mycket uppskattad och flexibel utemöbel som passar in bra i trädgården. Låt den ha sin plats och bär fram den när det blir middagsbjudning eller kalas, så har du snabbt skapat flera sittplatser på en liten yta. Har du några frågor kring våra bänkar och soffor eller några av våra andra utemöbler är det bara att höra av dig så hjälper vi dig gärna.

Komplettera din sittbänk med en av våra parasoller.

Bänkar utomhus i butik och online

Vi erbjuder alla våra trädgårdsbänkar och bänkar för utomhusbruk online eller i våra butiker i Stockholm och Göteborg. Varför inte ha flera bänkar utomhus som skapar en härlig atmosfär i trädgården? Välkommen in och provsitt våra trädgårdsbänkar!

Är du på jakt efter en soffa istället för en bänk? Se alla våra utomhussoffor här.

Vanliga frågor om våra trädgårdsbänkar & sittbänkar

Här hittar du de vanligaste frågorna om våra trädgårdsbänkar. Är det någon fråga som du inte får besvarad? Kontakta oss genom att ringa 031-27 40 25 eller maila info@parasollutemobler.se

Har ni sittbänkar med förvaring?

Vi erbjuder förvaringsmöbler som kan användas som sittbänkar med förvaring. Vi har exempelvis en Förvaringsbänk i Teak som du kan använda som sittbänk med förvaring.

Har ni bänkar i olika typer av trä?

Våra bänkar kommer i flera olika material, så som trä. Bänkarna finns i följande träslag: Teak och Furu. Dessa två träslag passar perfekt för sittbänkar att ha utomhus med sina hållbara egenskaper.

Har ni bänkar i betong?

Ja, vi har bänkar i betong. Se alla betongbänkar här ›

Hur underhåller jag minn sittbänk? 

Genom att torka av sittbänken med varmt vatten regelbundet kan du få den att hålla längre. Vi rekommenderar att följa tillverkarens råd och instruktion som följer med bänken.