Dynförvaring - Dynboxar med vattentät förvaring

HIL1285177

Smidig dynförvaring i våra vattentäta dynboxar

För att dina dynor ska hålla sig hela och rena krävs det att du har någon form av dynförvaring. Vår dynförvaring i form av dynboxor finns i både stor och liten modell. Dynboxarna är stilrena och passar in för de flesta moderna uteplatser. Våra stora dynboxar har gott med förvaring för dina dynor. Naturligtvis erbjuder vi olika material, färger och stilar för att du ska hitta dynlådor eller dynboxar som passar dig och din trädgård. Är du ute efter vattentät dynförvaring är det våra dynboxar du ska använda dig av.

För att du ska ha något att lägga i din dynförvaring så erbjuder vi även ett stort utbud av olika dynor som passar till våra utemöbler. 

Se alla våra dynor här ›

Våra dynbyxor är mer än bara dynförvaring

De flesta gillar att ha en hel del textilier på sin uteplats så som filtar, kuddar och dynor. Vår dynförvaring har plats för alla dessa saker så att du håller de rena och torra när de inte används.

Våra dynboxar står stabilt på marken med sin robusta konstruktion och är dessutom väldigt snygga. Vare sig du väljer en liten eller stor dynlåda kommer du få plats med det mesta du vill förvara.

Hos oss hittar du dynboxar som håller vatten borta och dessutom blir ett trevligt inslag i trädgården. För vad är poängen med att ha vackra utemöbler i genomtänkt design, om du ska parkera en ful låda precis intill dem?

Dynboxar och dynförvaring både i butik och online

Parasoll Utemöbler välkomnar dig till våra utställningsbutiker under sommarhalvåret och finns tillgängliga online hela året. Våra butiker och utställningar i Stockholm och Göteborg är perfekta tillfällen att se vår dynförvaring och dynboxar med egna ögon. Vill du hellre shoppa smidigt hemifrån, beställ hem din dynbox direkt på nätet. Vi levererar till hela Sverige.

 

Vanliga frågor om vår dynförvaring

Här hittar du de vanligaste frågorna om vår dynförvaring. Är det någon fråga som du inte får besvarad? Kontakta oss genom att ringa 031-27 40 25 eller maila info@parasollutemobler.se

 

Kan man förvara dynor i en dynbox på vintern?

 Det bästa är att förvara dina dynor inomhus på vintern, då kommer de hålla längre. Under sommaren kan du förvara dynorna i din dynbox. Då ska du se till att de är torra när du lägger ner dem i dynförvaringen.
 

Är era dynboxar vattentäta?

Flera av våra dynboxar är vattentäta. Läs på respektive produkt för att ta reda på dess vattentäta egenskaper.