Furubord för utomhus och trädgården

Ett klassiskt utebord i furu

Hos oss på Parasoll utemöbler kan du hitta det mest klassiska som finns bland trädgårdsmöbler. Ett trädgårdsbord och stolar i vit-lasserad/målad furu. Detta är nog en av de mest klassiska utemöbler som finns i de svenska trädgårdarna och alla har någon relation till denna typ av möbel. Ett bord i furu kommer hålla i många år framöver om man tar hand om det.

Bord i furu från välkända märken

Uteborden i furu hos oss kommer från svenska märken som funnits under lång tid och som tillverkat furubord under lika lång tid. Detta visar att de vet vad de gör och att vi kan lita på att kvaliteten är hög. Det är såklart trevligt med ett utebord i trä men ofta vill man kanske även ha någonting skönt att sitta i. Vi har ett brett utbud av trädgårdsmöbler och loungemöbler som också är tillverkade i furu. Se vårt utbud av loungemöbler här.

Furubord är enkla att ta hand om

Ett bord i furu behöver tas hand om och rengöras, men det är ingen svår uppgift. Det som är viktigt att tänka på med ett furubord är att en gång om året titta över bordet och sandpappra och bättra på färgen där det behövs.

Detta för att fukt inte skall tränga in i materialet och med tiden förstöra det. Ett furubord bör stå torrt under vinterhalvåret då livslängden på möbeln är beroende av hur mycket fukt, regn och väta den utstår. Så om du bara tar hand om din utebord i furu och ger den lite kärlek kommer ni få många härliga somrar tillsammans.

Furubord utomhus online och i butik

Du kan köpa våra bord i furu online men också i våra butiker i Stockholm och Göteborg. Välkommen in till oss för att utforska vårt breda sortiment av högkvalitativa furubord.