Utemöbler - Glas och Ceramik

GAR-NeverlandLU-3

Det mest underhållsfria du kan hitta

Hos oss på Parasoll Utemöbler hittar du flera olika bord med frostat glas ceramik i skivan. Dessa två material är i sig själva helt underhållsfria (bortsett från att man måste torka av med en trasa efter maten). Alla möbler med glas och ceramik hos oss har en stomme utav alumium. Även aluminiumet är ju i stort sett underhållsfritt vilket gör att du med en utav dessa trädgårdsmöbler på din uteplats inte behöver ägna sommarens soliga dagar åt att underhålla utemöbler utan kan luta dig tillbaka och njuta av sommaren.

Glas

Allt glas som du hittar hos Parasoll Utemöbler är härdat glas. Härdat glas gemomgår en process där man hettar upp glaset och sedan snabbt kyler ner det igen detta gör att ett härdat glas blir ungefär fem gånger så starkt som enkelt glas vilket gör att det lämpar sig bra i utomhusmöbler. En annan fördel med härdat glas är att om det skulle gå isönder splittras det i små ofarliga bitar vilket minnimerar risken för allvarliga skärsår.

I de skivor som är vita i sortementet har vi valt frostade skivor. Detta för att undvika bländning och ge en behagligare upplevelse i solsken.

Ceramik

Detta är ett material i sten vilket ger en yta som förblir det samma under många år. En ceramic skiva är dessutom mycket hård och ger en utemöbel som inte kräver något underhåll utöver att man torkar av den emellanåt.