VISAR 1-24 (45)1 2 Sista 100 per sida

Balkongbord - Stort utbud av bord till balkong

SOMT7070S

Balkongbord till alla balkonger

Balkongbord kommer i många former vilket gör att det kan vara svårt att avgöra vad som är ett bra bord till just din balkong. Generellt sätt får man kan man dock säga att det är de lite mindre borden som passar bäst för balkongen. Ofta har balkongbord lite funktioner som gör att de är flexibla och platsbesparande så som hängande balkongbord, klaffbord och fällbara balkongbord. Balkonger är ofta relativt begränsade ytor, så det gäller att ta tillvara på det du har på bästa sätt.

Slå till på en väl tilltagen bordsyta om du gillar att bjuda in gäster. Satsa på ett litet hängande balkongbord om du mest vill kunna ställa ifrån dig en kaffekopp. Tack vare ett urval av bord med olika funktioner, dimensioner och formgivning finns något för de flesta i vårt sortiment.

En avgörande faktor för balkongbord är mått. Det är bättre att mäta en gång för mycket än en gång för lite. Många kunder kommer in till oss utan måtten vilket gör att det är svårt att veta om till exempel ett klaffbord passar eller inte utan att åka hem och mäta en gång till.

Kolla in vårt sortiment av stolar och parasoller som du kan komplettra ditt balkongbord med.

Klaffbord till balkong

Ett klaffbord till din balkong kan i många fall vara det bästa valet av balkongbord. Många klaffbord kan fällas upp i två steg dels kan det vara helt nerfällt med bara en smal remsa sedan kan man fälla upp skivan på ena sidan så att man kan sitta två till tre personer, och slutligen kan man fälla upp den sista delen för att ha maximal bordsyta.

Se alla våra hopfällbara bord ›

Hängande balkongbord med smidig montering på räcket

Våra hängande balkongbord är en populär variant av bord som man fäster på balkongräcket. En av de stora fördelarna med den typen av hängande balkongbord är att bordet i princip inte har några ben som är i vägen när man sitter och äter, istället är det vanligen en tvärslå som går in från bordsskivans ytterkant mot räcket som håller bordet uppe. Detta gör det till en mycket platsbesparande modell för dig med lite mindre balkong.

Fällbart balkongbord & klaffbord

Båda de två varianterna på balkongbord som nämns ovan är varianter av hopfällbara bord så de skulle såklart kunna falla under denna rubrik. Dock finns det även andra fällbara bord där man på olika sätt kan vika benkonstruktionen så att man får den platt längs bordsskivan. Detta är ofta mycket praktiskt för ett balkongbord då det inte alltid finns så mycket plats i förråd och liknande. Ett klaffbord ökar chanserna att kunna stuva undan det och finns den möjligheten så är det det bästa för bordet.

Tips inför ditt köp av balkongbord

Innan du ska köpa ett balkongbord, oavsett modell, bör du tänka på följande saker:

  1. Fundera inte bara på om bordet får plats, utan också på om det kommer gå att använda balkongen som du vill när det väl står där.
  2. Finns det rum för stolarna
  3. Kommer det gå att röra sig obehindrat på balkongen när bordet står där
  4. Ett tips är att välja ett bord med samma form som balkongen. På så sätt gör du det mesta av ytan med hjälp av ett fällbart balkongbord.

 

Balkongbord i våra butiker

Parasoll Utemöbler finns på nätet och har även säsongsöppna utställningar i Stockholm och Göteborg. Under den varmare delen av året tar sig många till våra lokaler för att kika på sortimentet personligen, men vår webbshop är öppen året runt. Vi erbjuder fri frakt när du handlar för mer än 10 000 kronor. För mer information om frakt och annat, gå till ”köpvillkor”. Klicka hem ditt nya balkongbord från oss!

 

Mer än bara balkongbord

Utöver balkongbord till balkong erbjuder vi ett stort sortiment av olika utemöbler. Produkter du kan komplettera ditt balkongbord med är till exempel dynor eller bord.

Du kan även se alla våra utebord här ›