Utebord - Glas & Keramik

Trädgårdsbord i glas och keramik

Här har vi två underbara material för utebord som verkligen tål att inte skötas speciellt mycket. Det blir ofta stilrena matbord som passar bra i moderna trädgårdar och uteplatser. Vi på Parasoll Utemöbler erbjuder ett noga utvalt sortiment här för att du skall kunna bygga upp en fin möbelgrupp ihop med våra glasbord. Se våra loungemöbler här.

Bord i keramik

Bord av keramik har kommit starkt de senaste åren. Även om det är ett av de dyraste materialen så är det populärt då det ger ett lite mer levande intryck än glas eller metall trotts att det är minst lika underhållsfritt och till och med mer hållbart. Utebord med skiva i keramik är verkligen en produkt som kommer starkt.

Utebord i glas

Utebord i glas är också väldigt populärt. Det är underhållsfritt, praktiskt och ofta snyggt. Glasbord har funnits länge på den svenska marknaden och är mycket omtyckta. Här hittar du de utebord med glas som vi har.

Komplettera ditt trädgårdsbord med en av våra parasoller.

Skötsel av bord i glas och keramik

Dit bord i något av de här materialen är extremt underhållsfritt. generellt tipsar vi alltid om att det är bra att hålla sina saker rena, men speciellt keramiken är oerhört tålig eftersom den inte heller repas så lätt och fettfläckar inte syns på samma sätt som på en glasskiva.