VISAR 1-72 (126)1 2 Sista 100 per sida

Utemöbler - Matgrupper för utomhus

Matgrupper utomhus för alla

Hos oss på Parasoll utemöbler finns det en matgupp för alla. Här är några av alla de olika matgrupper som vi har att erbjuda dig. Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt sortiment och det gör vi genom att lyssna på dig som kund och ha ett nära samarbete med våra leverantörer. Dina åsikter är viktiga för oss och med de kan vi träffa våra leverantörer och finjustera i både design och komfort för att skapa de bästa matgrupperna för utomhus åt dig. Med ett nära samarbete kan vi även pressa priserna vilket gör att du som kund inte betalar mer än nödvändigt. Kort och gott får du matgrupper av bra kvalitet och till billiga priser.

Vi har även loungemöbler som är perfekta för uteplatsen. Se alla våra loungemöbler här ›

Matgrupper för utomhus i olika skepnader & färger - vitt, svart och mycket mer

När det gäller möbler att ha utomhus så har alla olika preferenser. Vi satsar på att erbjuda utemöbler och matgrupper i allt från klassiska vita grupper till trädgårdsmöbler i moderna gråa färger. Grått är ju en färg som passar in i de flesta miljöer och kan kombineras med utegrupper, bord och stolar i många andra färger. Även svarta matgrupper är väldigt populära och kombinerar fint ihop med till exempel teak som ju är ett trevligt material att ha i bordsskivan.

Våra matgrupper med klappstolar eller en stol som är hopfällbar kan vara bra för den som till exempel vill ha en enkel möbel för sin balkong. Vi har även fina rustika utemöbler i set som lätt kan anpassas efter dina behov.

Köp färdiga matgrupper för utomhus eller skapa din egen grupp

Hos oss är det bara din fantasi som sätter gränser på hur många olika matgrupper vi har. Här kan man skapa en utegrupp helt efter sina egna behov. Vi har här satt ihop några av de vanligaste valen av matgrupper med stolar och bord, men du kan naturligtvis köpa till en stol eller två om det skulle behövas. Om du inte hittar det du söker bland våra färdiga val av utemöbler kan du självklart skapa din egen matgrupp för uterummet, trädgården eller altanen.

Det finns ett stort utbud av olika kombinationer, från en frukostgrupp med 4 stolar till matgrupper med 10 stolar. Vi har förlängningsbord, runda bord, fasta bord och stora och små bord. Sedan är det alla olika varianter av stolar så som, positionsstolar, karmstolar, kontrottningfåtöljer och klappstolar, lägg därtill alla olika material och du kan välja bland ett stort urval.

Stora och små matgrupper för uteplats, trädgård & altan

En av de viktigaste parametrarna när man väljer en grupp med bord och stolar är såklart hur stor den är. Vi har gjort det möjligt att sortera på hur många sittplatser gruppen har. Skall det vara en utemöbel ör fyra personer eller 12 personer? En av de vanligaste lösningarna är att välja en matgrupp ute med en förlängningsskiva i bordet. Detta gör det möjligt att bjuda hem fler på midag till din altan. Vi har flera rustika matmöbler som passar bra för dem som vill ha lite större trädgårdsmöbler. En lite mindre grupp av bord och stolar för uteplatsen passar såklart ofta bra till exempel på en balkong eller med tanke på frukost.

 

 

Matgrupper i olika material

Det finns verkligen många alternativ när det gäller val av material till dina matmöbler ute. En Matgrupp ute i aluminium passar dig som vill ha ett underhållsfritt alternativ och en stilren utemöbel. Aluminiummöbler utomhus är generellt sett pulverlackade och det enda underhållet är att man behöver tvätta dem ibland. Ofta kombinerar man aluminium och teak i samma bord. Det blir snyggt och man får den där härliga träskivan som många gillar.

Se våra matgrupper i aluminium ›

 

Bord och stolar i teak för uterummet - ett klassiskt alternativ

Teakgrupper är och har under lång tid varit ett mycket populärt val bland utemöbler. Vi har ett gediget sortiment av teakmöbler med mycket hög kvalité till rimliga priser. Teakbord och stolar i teak (till exempel positionsstolar och klappstolar) fungerar väldigt bra utomhus tack vare teakens unika egenskaper i att vara relativt underhållsfritt samtidigt som det ger den där härliga träkänslan som man gärna vill ha. Grupper med stolar och bord ute i teak fungerar för väldigt många och det finns både designade och mer klassiska varianter. Plocka gärna ihop en middagsgrupp efter eget huvud i vårt gedigna sortiment.

Se våra matgrupper i Teak ›

Furu & Teak - Hållbara material för din matgrupp

Trämöbler kan vara gjorda i olika material. Furu är ju det klassiskt svenska och är då ofta vita vilket bidrar till det somriga i sommarmöbler av den här typen. Det andra alternativet är ofta teak, som nästan alltid är obehandlad så att man själv kan välja om man vill olja in det eller inte. En grupp för att äta i furu behöver bättringsmålas med jämna mellanrum så att fukt inte tränger in i trät. 

Se våramatgrupper i furu ›

Matgrupp i rostfritt stål

En matgrupp ute i stål kan rosta om det inte är rostfritt stål i. Stålet kan antingen vara lackat eller om det utan lack och hållbarheten beror i stor utsträckning på vilken typ av stål din utemöbel är gjord av.

Se våra matgrupper i rostfritt stål ›

Vilka storlekar kommer era matgrupper i?

Vi har matgrupper som kommer i olika storlekar och antal sittplatser. Vi har matgrupper med 2 stolar uppe till 12 stolar. Våra små matgrupper med 2 eller 4 stolar passar för de som inte har så stor uteplats. Matgrupperna som har 6 eller 8 stolar passar för om man vill kunna samla familjen runt bordet.

Vi har även matgrupper med runda bord som är perfekta för sociala sammanhang. Utforska vårt sortiment av matgrupper för att hitta ett bord med så många sittplatser du behöver.

Har ni parasoller till era matgrupper?

Vi erbjuder självklart parasoller som ni kan komplettera era matgrupper med. En parasoll kan även kombineras med alla våra anadra utemöbler. Se alla våra parasoller ›