VISAR 1-24 (26)1 2 Sista 100 per sida

Balkongmöbler - inred din balkong med bekväma utemöbler

FER-Sixties-3

Balkongmöbler för små och stora balkonger

Är du intresserad av snygga och sköna balkongmöbler till din balkong? Vi erbjuder ett brett sortiment av balkongmöbler och loungemöbler för din balkong, vare sig den är liten eller stor.

Balkongen gör det möjligt för dig som bor i lägenhet att känna brisen och solens värme, men det finns begränsningar. De flesta balkonger är relativt små jämfört med uteplatser. Våra loungemöbler för balkong levererar maximal komfort och gör det mesta av ditt utrymme. Hos oss hittar du inspiration och möjligheten att köpa bekväma .balkongmöbler

Balkongen blir ett paradis med loungemöbler

Hos oss finns loungemöbler som lever upp till dina önskemål. Med varierade material och formgivning av olika slag vågar vi nästan lova att du kommer hitta dina nya balkongmöbler till balkongen här. Att uteplatsen är begränsad innebär inte att man inte kan få plats med en både skön och snygg loungesoffa som eller ett par perfekta loungefåtöljer som gör att du sitter skönt ute under långa sköna kvällar. Eftersom våra sittgrupper är flexibla så ökar chanserna att du skall kunna bygga en grupp som får plats utan att tvingas välja grupper som inte passar dina krav förutom att de är små nog.

Se alla våra loungemöbler för uteplats & trädgård ›

 

Underhållsfria loungegrupper för balkong

Ofta har man varken plats eller lust att baxa in sin soffa från balkongen till ett förråd. Lägenheter har generellt alldeles för små förråd för att det skall vara aktuellt. Istället bör du satsa på en utemöbel som klarar att stå ute även på vintern utan att det behövs allt för mycket underhåll. 

De loungemöbler som vi har som behöver mest underhåll är teakmöblerna. Men kan man tänka sig att lägga en timma eller två på att tvätta av dem så håller de hur bra som helst. Att helt strunta i möblerna kommer altså nästan inga möbler bli fina av, men utöver lite tvätt så har vi många underhållsfria balkongmöbler i både aluminium och konstrotting. Metallmöblerna tar dessutom ofta väldigt lite plats då rygg och armstöd inte bygger så mycket. Väljer man dessutom en modulbaserad soffgrupp så är det väldigt få lägenhetsbalkonger som inte rymmer en liten utegrupp.

 

Balkongmöbler online och i våra butiker

Året om finns vi tillgängliga på nätet och under sommarhalvåret är du välkommen till våra butiker i Göteborg och Stockholm. Där kan du se vårt sortiment i verkligheten och provsitta alla våra utemöbler. Du kan gärna fråga oss om råd och få värdefulla tips. Ibland kan det vara bra att fråga någon som har varit inblandad i att inreda många terrasser och altaner och det kan vi med säkerhet säga att vår personal har gjort. Är du redo att köpa hem balkongmöbler kan du göra det online! Vi bjuder på frakten när du köper möbler för mer än 10 000 kronor. Läs mer om det i köpvillkoren.

 

 

 

Frågor & svar om balkongmöbler

Här hittar du vanligt förekommande frågor och svar om våra balkongmöbler.

Vad ska jag tänka på när jag köper balkongmöbler?

Inför ditt köp av balkongmöbler finns det vissa saker att fundera över:

 1. Storleken på din balkong. 
  Mät din balkong noggrant innan du köper balkongmöbler, för att du inte ska köpa för stora möbler.
 2. Vilka funktioner behöver jag?
  Är du i behov av förvaring, bekvämlighet eller andra tänkbara funktioner är något du bör fundera över.
 3. Materialval.
  Välj ett material som passar dina behov och din budget. Det är också vitkigt att veta hur du bäst tar hand om och förvarar materialet som du köper balkongmöbler i.
 4. Stil & utseende.
  Välj balkongmöbler som passar din stil och inredningen på din balkong.

Vilka tillbehör finns att välja till våra balkongmöbler?

För att du ska få en komplett balkong eller uteplats har vi flertalet tillbehör att matcha ihop med våra balkongmöbler. Vi har till exempel parasoller, dynor. Du hittar övriga produkter för din balkong här.

Hur bör jag förvara mina balkongmöbler under vintern?

De flesta balkongmöbler mår bäst av att vistas inomhus under de allra blötaste månaderna. Dock kan i princip alla våra balkongmöbler klara av att stå ute på vintern. Helst skall de dock vara täckta med en presenning eller möbelskydd. Räkna dock med att det måste tvättas av på vårkanten när du täcker av dem.

Vilket material är bäst för balkongmöbler?

Vilket material du ska välja på dina utemöbler beror på din personliga stil, vilket material du gillar mest samt hur underhållsfria du vill att möblerna är. Balkongmöbler i aluminium och metall kräver generells sätt mindre underhåll än möbler av teak eller trä. Fråga oss om råd om du är osäker på vilket material du bör välja.

Vad för olika typer av balkongmöbler har vi?

Vi har i princip alla typer av balkongmöbler. Våra balkongmöbler är anpassade för att få plats på små uteplatser så som balkonger och mindre altaner. Vi har bland annat solstolar, utomhusstolar, bord, loungegrupper och mindre soffor som alla än anpassade för att passa på din balkong.

Hur tar jag hand om mina balkongmöbler?

Hur du tar hand om och underhåller dina balkongmöbler, beror i första hand på vilket material de är tillverkade av. Trämöbler behöver oljas eller lackas regelbundet. Metall och konstrotting behöver oftast bara rengöras med en fuktig trasa. Plastmöbler kan rengöras med milda rengöringsmedel.