Butik Göteborg

Miljöbild
butik

Välkommen till butiken i Mölndal!

Under säsongen hyr vi in oss i Åby Badmintonhall strax utanför Göteborg, och bygger upp en utställning på 2500 m2 med bara utemöbler. Självklart är vår nätbutik öppen året om men många med oss anser att det är en fördel om man kan se möblerna i verkligheten innan man slår till. Med vår jätteutställning så kan vi verkligen erbjuda detta!

Av vår kunniga personal får du råd och vägledning i sortimentet. De mesta av möblerna kan du dessutom få med dig direkt om du slår till, antingen från butiken eller vårt lager i Pripps gamla lokaler 4 km bort.

Hur hanterar vi Corona situationen i butiken

Detta är utan tvekan en mycket speciell tid för alla, så också för oss som arbetar med butiksförsäljning. För vår personals och för våra kunders säkerhet kommer vi att kräva att man håller minst två meters avstånd från både vår personal och andra sällskap som besöker butiken. Vi är lyckligt lottade som har en mycket rymlig butik och i dessa tider lyckligtvis inte den kundgenomströmningen som till exempel en mataffär, så det skall inte vara några som helst problem att följa denna regel om man är lite uppmärksam.
Vi kommer även att så ofta det går rengöra möblerna med desinfektions medel för att ytterligare öka säkerheten.

Öppettider

Vardagar: 10:00 - 19:00

Helger och röda dagar (även Valborg och 1a maj): 10:00 - 16:00

Butiken är öppen 18 april - 2 augusti.

Endast stängt Midsommarafton och Midsommardagen.

(Klicka för vägbeskrivning via Google Maps)

Adress

Åby Badmintonhall

Idrottsvägen 3

431 63 Mölndal

Koordinater: 57.6460536 — 11.9938296

Kontakta oss

031-27 40 25