Butik Göteborg

Miljöbild
butik

Välkommen till Parasoll Utemöbler i Mölndal.

Under säsongen hyr vi in oss i Åby Badmintonhall strax utanför Göteborg, och bygger upp en utställning på 2500 m2 med bara utemöbler. Självklart är vår nätbutik öppen året om men många med oss anser att det är en fördel om man kan se möblerna i verkligheten innan man slår till. Med vår jätteutställning så kan vi verkligen erbjuda detta!

Av vår kunniga personal får du råd och vägledning i sortimentet. De mesta av möblerna kan du dessutom få med dig direkt om du slår till, antingen från butiken eller vårt lager i Pripps gamla lokaler 4 km bort.

Öppettider

Butiken är stängd för säsongen och kommer att öppna igen våren 2023

Kontakta oss gärna på telefon, mail eller via vår chat, då vi fortfarande har lager kvar och levererar från vårt lager i Västra Frölunda


(Klicka för vägbeskrivning via Google Maps)

Adress

Åby Badmintonhall

Idrottsvägen 3

431 63 Mölndal

Koordinater: 57.6460536 — 11.9938296

Kontakta oss

031-27 40 25

Vårt erbjudande utemöbler som tål att visas upp.

Parasoll Utemöbler vill visa upp utomhusmöbler så att du får chansen att komma till en butik och känna klämma och se möblerna i verkligheten. Vi är övertygade om att vår styrka är att våra trädgårdsmöbler inte bara ser bra ut på bild utan faktiskt också är sköna att sitta i, är gjorda i material som kommer hålla över lång tid, och att kvalitétskänslan lyser igenom även när man ser dem i verkligheten. Våra stora showrooms enbart dedikerade till utomhusmöbler ger oss en unik möjlighet att visa upp trädgårdsgrupper som få om någon annan kan i Sverige.