Butik Göteborg

Miljöbild
butik

Välkommen till Parasoll Utemöbler i Göteborg.

Inför säsongen bygger vi upp en 2000 m2 stor utställning i Pripps gamla fabriksområde i Högsbo industriområde med bara utemöbler. Självklart är vår nätbutik öppen året om men många med oss anser att det är en fördel om man kan se möblerna i verkligheten innan man slår till. Med vår jätteutställning så kan vi verkligen erbjuda detta!

Av vår kunniga personal får du råd och vägledning i sortimentet. De mesta av möblerna kan du dessutom få med dig direkt om du slår till./p>

Öppettider

Mellan 16/3 och 17/8 är våra öppettider som följer:
Vardagar 10-19
Helger och röda dagar 10-16
Valborgsmässoafton öppet 10-14
Endast stängt midsommarafton och midsommardagen.


(Klicka för vägbeskrivning via Google Maps)

Adress

Parasoll Utemöbler

JA Pripps gata 2

421 32 Västra Frölunda

Koordinater: 57.6460536 — 11.9938296

Kontakta oss

031-27 40 25

Vårt erbjudande utemöbler som tål att visas upp.

Parasoll Utemöbler vill visa upp utomhusmöbler så att du får chansen att komma till en butik och känna klämma och se möblerna i verkligheten. Vi är övertygade om att vår styrka är att våra trädgårdsmöbler inte bara ser bra ut på bild utan faktiskt också är sköna att sitta i, är gjorda i material som kommer hålla över lång tid, och att kvalitétskänslan lyser igenom även när man ser dem i verkligheten. Våra stora showrooms enbart dedikerade till utomhusmöbler ger oss en unik möjlighet att visa upp trädgårdsgrupper som få om någon annan kan i Sverige.