Matgrupper - Glas och Keramik

Fräckt och modern matgrupp i rätt miljö

Dessa bord med aluminium underede och frostat glas eller keramik i bordsskivan är så underhållsfria som ett utebord någonsin kommer kunna vara. Inte nog med att de är underhållsfria de har även en modern design och ett uttryck som skiljer sig från det vanliga.

Här finner du några av de oändliga kombinationer man kan göra med dessa bord och en stol i aluminium eller plast. Matgruppen Verona är Garden Arts flaggskepp och en riktigt kaxig utemöblel med plats för många. Stolarna i sin rena och enkla design tillsammas med förlängningsbordet ger dig en trädgårdsmöbel att minnas.

Den frostade glasskivan gör att bordet blir mycket reptålig och att solen inte reflekteras lika mycket i skivan. Många som annars är känsliga för detta upplever inte att de har de problemen med dessa borden.

Keramikskivan är ytterligare ett underhållsfritt material i kombination med aluminiumet. Det blir ett mycket stilrent och minimalistiskt uttryck i denna utemöbel även den från Garden Art.

Hos oss på Parasoll utemöbler kan du skapa precis den matgrupp som passar dig och dina behov. Så var inte rädd för att plocka ihop din egen grupp av stolar och bord. Du vet vad du vill ha men om du skulle vilja ha våran hjälp är det bara att du hör av dig så hjälper vi dig gärna att hitta just din utemöbel.