Stolar - Naturfärgad Konstrotting

Konstrottingfåtöljer - Underhällsfritt och Bekvämt

När det gäller det praktiska så är det i princip ingen skillnad på den naturfärgade / beiga konstrottingen jämfört med andra färger. Konstrotting är ett fantastiskt praktiskt material för utemöbler och där ibland stolar. Det enda du behöver göra är att täcka över det under vintern och spola av det värsta dammet och spindelväven på vårkanten, mycket mindre underhåll än så blir det knappast. 

Plastrotting håller väldigt länge, framför allt om man undviker de tunnaste trådarna i möblerna. Parasoll Utemöbler har konstrotting i högdensitets plast och företrädesvis rundrotting eller kraftig halvrund rotting, det blir helt enkelt mer plast som uv-strålningen har att göra slut på. För den som ytterligare vill förlänga livet på sina möbler så finns det uv-skyddande spray som enkelt kan appliceras. 

Tack vare att konstrotting är ett så underhållsfritt material så behöver man inte oroa sig fullt så mycket för att de måste gå att packa ihop, utan kan relativt kompromisslöst fokusera på komforten. Detta har medfört att stolar i konstrotting är bland de skönaste fåtöljer du kan hitta.

Vi säljer våra konstrottingstolar till alla våra bord, men kanske främst ihop med bord i nonwood eller teak. Detta gör att du har ett brett sortiment med bord att välja på till din favoritfåtölj. 

Fåtöljer i Naturfärgad / Beige Konstrotting 

Parasoll Utemöbler har satsat på ett brett sortiment av stolar i naturfärgad / beige konstrotting. Det är en härlig nyans som fungerar väldigt fint ihop med bord med teak, antingen mara i skivan men också bord helt i teak. Speciellt nu när utvecklingen har kommit så långt att plastrottingen är förvillande lik riktig rotting. 

Det finns både lite rejälare fåtöljer som passar bra att ha som matstol men även som mysfåtöljer att sitta och läsa en bok eller bara slappa i. Men även lite mindre maffiga stolar om man inte vill ha fullt lika vräkiga utemöbler och kanske inte heller har den platsen. En konstrottingfåtölj behöver inte ta mer plats än andra stolar och passar ofta bra även på mindre balkonger. 

I våra stolar ingår alltid en dyna. Detta är praktiskt då det kan vara svårt att hitta en dyna i efterhand som passar i stolen då det inte räcker att hitta en som har rätt längd och bredd, eftersom sitsen sällan är fyrkantig behövs även rätt rundning för att det skall bli riktigt bra.