Utemöbler - Loungemöbler

Utemöbler i loungeformat i allt från aluminium till konstrotting

Skapa en utemiljö som bjuder in till slappa sköna dagar utomhus. Vi har inte bara ett brett sortiment av stilrena loungegrupper med raka linjer, utan också flera modeller med rundade linjer, naturnära rotting utseende, vitmålade trämöbler etc. De flesta av våra soffgrupper är modulmöbler som går att justera i storlek och dynklädsel. Allt för att du skall hitta en grupp som passar på din uteplats.

Sortera gärna ut i en mer detaljerad sökning om du söker vita loungemöbler, naturfärgade loungegrupper i konstrotting eller en soffa i teak eller aluminium. Vi har ett fulltäckande sortiment av exklusiva loungegrupper i allt från konstrotting till teak och aluminium. 

Utemöbler skall vara både bekväma och hålla under många år frammåt. Parasoll Utemöbler lägger stor möda på att hitta rätt komfort genom att arbeta ihop med våra leverantörer direkt i fabriken för att justera mått så som djup och höjd på sittmöbler, detta gör vi samtidigt som vi tittar på densitet i dynor för att dina loungemöbler skall bli så sköna som möjligt. En soffa i teak kan vara hur snygg som helst men om den inte är skön att sitta i så är det ingenting värt.

Rostfritt stål

Även materialen behöver vara på en nivå som klarar våra förhållanden. Loungemöbler i rostfritt stål skall klara att stå ute, därför skickar vi med en putsduk som enkelt tar bort de beläggningar som kan komma.

Teak och målad furu

Om det skall vara trä så är teak det överklägset bästa alternativet. En loungegrupp i teak blir i vårt tycke bara vackrare med åren om den får stå ute och tvättas av en gång om året med såpvatten och en borste. Täck teaksoffan på vintern för att spara dig själv lite arbete. Även vitmålad furu är ett välbeprövat meterial, men det kräver lite mer arbete om det skall stå ute. 

Aluminium

Vita loungemöbler i aluminium har också kommit på bred frånt. Då pulverlackad aluminium är ett välbeprövat och praktiskt material i trädgårdsmöbler har detta blivit en växande poduktgrupp. Parasoll Utemöbler har flera varianter i både vit, grå och svart aluminium. 

Naturfärjad, vit, och grå konstrotting

Självklart har vi även ett brett sortiment med loungemöbler för trädgården i konstrotting. Ett mer praktiskt och prisvärt alternativ är svåtr att hitta. Med Naturfärgad konstrotting får du en produkt som passar bra i klassiska miljöer. Grå och vit konstrotting passar ofta bättre i en mer modern miljö.