Utemöbler - Solstolar

Kaxigt och bekvämt i solen

Under soliga semesterdagar finns det få saker som är så härliga som att luta sig tillbaka och koppla av i en solsäng eller solstol. Dessa möbler är gjorda för just detta – avslappning och komfort – och det är inte ovanligt att man blir så avkopplad att man somnar. Tänk dig en eftermiddag i solen med en god bok, utan varken måsten eller krav, i full avkoppling. I vårt breda sortiment hittar du en mängd olika solstolar och solsängar, alla av högsta kvalitet.

Här kan du hitta allt från en riktigt klassisk model till den lite kaxigare och mer stilrena modelen av solstol. Alla med en hög komfort, i textilenväv till den vaderade tyget med qvick dry foam, och i en riktigt bra kvalitet.Dessutom är alla våra solstolar ihopfällbara för att ta minimalt med plats då de inte används.

För oss är det viktig att de skall finnas något för alla och med det sagt har vi ett prisspann som varierar för att alla ska kunna finna en solstol hos oss. Faktum är att våra priser står sig väldigt bra iförhållande till våra konkurenter. Detta är något vi sätter stort värde i och vi jobbar ständigt med att ge dig de bästa priserna.