Bekväma solstolar i trä, teak och lackat stål

Solstolar i trä för alla trädgårdar

Under soliga semesterdagar finns det få saker som är så härliga som att luta sig tillbaka och koppla av i en solstol i trä. Våra solstolar är tillverkade för just detta – avslappning och komfort – och det är inte ovanligt att man blir så avkopplad att man somnar. 

I vårt breda sortiment hittar du en mängd snygga solstolar i trä av högsta kvalitet. Vi har även loungemöbler av hög kvalitét.

Solstolar i flera olika träslag

Här kan du hitta allt från en riktigt klassisk modell till den lite kaxigare och mer stilrena modellen av solstol i trä. Alla med en hög komfort, och textilväv till den vadderade tyget med quick dry foam - allt i en riktigt hög kvalitét.

Dessutom är en del av våra solstolar i trä hopfällbara för att ta minimalt med plats då de inte används. genom att komplettera med ett bord eller en solsäng brevid din solstol får du ett bra avlastningsbord. Se alla våra utebord här.

Våra solstolar kommer i flera olika träslag. De finns bland annat i trä-materialen Furu och Teak. Både dessa träslag är slitstarka, och dessutom väldigt snygga. Solstolar i trä smälter in bra i en lummig trädgård samt passar för de flesta moderna uteplatser och balkonger.

Snygga solstolar i butik och online

För oss är det viktig att de skall finnas något för alla och med det sagt har vi ett prisspann som varierar för att alla ska kunna finna en solstol hos oss. Faktum är att våra priser står sig väldigt bra iförhållande till våra konkurenter. Detta är något vi sätter stort värde i och vi jobbar ständigt med att ge dig de bästa priserna.

Komplettera din solstol med ett av våra parasoller - för dig som även vill kunna njuta av solstolarna i skuggan.

Alla våra solstolar i trä kan köpas online eller i en av våra butiker i Stockholm och Göteborg.

Vanliga frågor om våra solstolar

Här hittar du de vanligaste frågorna om våra solstolar. Är det någon fråga som du inte får besvarad? Kontakta oss genom att ringa 031-27 40 25 eller maila info@parasollutemobler.se

Vilka material finns våra solstolar i?

Vi har solstolar i flera populära och hållbara material. Vi har exempelvis solstolar i trä, furu, teak och aluminium. 

Från vilka varumärken kommer våra solstolar?

Vi har solstolar från varumärken utvalda med omsorg. Vi har solstolar från bland annat Cinas och Lafuma, som gör solstolar av allra högsta kvalitét.

Vad ska man tänka på innan man köper solstolar?

När du köper en solstol är det vissa saker som du bör tänka på:

  1. Om ska solstolen vara hopfällbar och enkel att flytta
  2. Vilket material solstolen ska vara i
  3. Om du ska ha en underhållsfri solstol eller inte

Vi kan ge dig tips och råd inför ditt köp av solstol. Kontakta oss så hjälper vi dig!