Matgrupper - Rostfritt stål

En exklusiv utemöbel till ett riktigt bra pris.

I vår rostfria serie Salt trädgårdmöbler kan du skapa en matgrupp som inte ser ut som det vanliga. Med raka linjer i rostfritt stål har vi skapat en exklusiv utemöbel som passar många hem och dessutom till ett pris som du inte hittar någon annan stans. I denna serie med kombinationen av rostfritt stål och teak kan du medhjälp av olika stolar och bord hitta en matgrupp som passar hos dig och uppfyller dina krav på vad en utmöbel skall klara av.

Det finns flera olika modeller att välja på när det kommer till stolar. Det finns den raka och stilrena karmstolen, den något mer formgivna lucky nr 7, den skönt gungande spring karmstol samt den stilfulla positionsstolen. Från formgivaren Anders Hultman har vi även stolen spring i alla 3 utföranden. För att ge dig ytterligare möjligheter i ditt val av matgrupp har vi tre förlängningsbord, ett litet bord och ett runt bord även det formgivet av Anders Hultman.

Vi har gjort några färdiga kombinationer för dig att välja bland men du koan naturligtvis själv kombinera ihop din egen matgrupp bland alla våra stolar och bord. Om du har några som helst frågor är det bara att ringa eller maila oss så hjälper vi dig gärna.

Vi jobbar nära många av våra leverantörer och så även i detta fallet. Detta gör att vi kan hålla låga priser och justera detaljer i möblerna för att uppnå maximal komfort stil. Här har vi arbetat hårt tillsammans med vår levarntör för att hitta den rätta höjden på bordet i förhållande till höjden på stolssittsen och i och med det skapat en av marknadens bästa ätförhållanden utan att du slår hakan i bordsskivan.

Att ta hand om din möblegrupp.

När det kommer till att se efter din matgrupp i rostfritt stål och teak finns det några enkla regler.

  • En gång om året behöver du göra rent det rostfria stålet. Detta gör du med lite såpa, vatten och puttsduken som medförljer.
  • En gång om året bör du skura din teak. Detta gör du med såpa, vatten och en skurborste. Detta om du väljer att inte olja skivan.
  • Om du väljer att olja teaken behöver du slipa skivan en gång om året och sedan hålla den ren med såpa, vatten och en skurborste mellan oljnigarna.
  • För att förlänga livslängden på bordet kan man smörja vajern som utdragsfunktionen vilar på. Detta sker fördelaktigt en gång per år.

Detta kanske låtter jobbigt men flera av momenten kan man göra samtidigt och ca en timmes undrehåll en gång om året är väl dina utmöbler värda?