VISAR 1-72 (420)1 2 3 ... 6 Sista 100 per sida

Dynor till utemöbler och loungemöbler

Tjocka dynor till dina utemöbler & loungemöbler

Hos Parasoll Utemöbler hittar du tjocka, bekväma dynor och sittdynor till alla slags utemöbler och loungemöbler. Vi har sittdynor för positionsstolar, stapelstolar, solsängar, solstolar, soffor och hammockar. Det finns till och med dynor till din gamla furumöbel som står i trädgården.

Våra dynor kommer både med eller utan ryggstöd, och vissa kommer med en skön kudde att lägga huvudet på. Vi har över 500 modeller att välja bland. Bland våra olika modeller finns det ett stort antal färger så att alla ska hitta en dyna som passar deras stil.

Våra olika typer av dynor:

  • Sittdynor
  • Bänkdynor
  • Solsängsdynor
  • Däckstolsdynor
  • Positionsstolsdynor
  • Vi erbjuder även olika typer av dynförvaring ›

För att göra din uteplats komplett kan du även utforska vårt sortiment av parasoller

Bekväma och tjocka dynor till utemöbler

Vi erbjuder dessutom olika tjocka dynor så att alla ska hitta en dyna med den mjukhet man söker. Läs mer inne på varje dyna om dess egenskaper för att hitta exakt det du söker. Du hittar alla våra dynor online eller i våra butiker i Stockholm & Göteborg. I butikerna får du även chansen att provsitta alla dynor för att du ska hitta rätt direkt.

 

Vanliga frågor om dynor till utemöbler

Här har vi samlat de vanligasta frågorna som vi får om våra sittdynor till utomhusmöbler och loungemöbler. Har du en fråga som inte besvaras här eller behöver hjälp? Kontakta oss genom att ringa 031-27 40 25 eller maila info@parasollutemobler.se

Vart kan man köpa våra dynor till utemöbler?

Våra sittdynor finns att köpa online eller i någon av våra butiker i Stockholm och Göteborg. Fördelen med att besöka våra butiker är att du kan prova sittdynorna tillsammans med våra loungemöbler och trädgårdsmöbler.

Vilka material är våra sittdynor tillverkade i?

Våra sittdynor är tillverkade i en mängd olika material som lämpar sig för utomhusbruk. Våra dynor tål att vara utomhus och håller för de mesta de utsätts för. Våra sittdynor är exempelvis tillverkade i:

  • synttettyg framtaget för utomhusbruk
  • blandningar av bomull och polyester.

Från vilka varumärken kommer våra sittdynor?

Vi har sittdynor från flera välkända varumärken och tillverkare, som bland annat Hillerstorp och Fritab. Utforska vårt stora sortiment av högkvalitativa sittdynor till utemöbler för att hitta din favorit.

Tål våra dynor regn och sol?

Vi har dynor som är tillverkare i material som är lämpade för utomhusbruk, och som är vattenavvisande. En del dynor är dock inte vattentäta och kan även blekas av solen. Man bör därför vara noga med att läsa på om den specifika produkten man vill köpa, för att veta hur just den dynan ska hanteras. 

Måste man ta in dynor på natten?

Dynor kan förvaras utomhus på natten, men det är inget vi rekommenderar. Vårt år är att du antingen tar in dynorna inomhus, alternativt förvaring dynorna i en dynbox. Se alla våra dynboxor & dynförvaring här ›
 

Kan man förvara dynor utomhus på vintern?

Nej, om du har dina dynor utomhus på vintern så är risken stor att de fördärvas. Under vintern bör dina dynor förvaras inomhus i en torr miljö.

Hur tvättar man dynor till utemöbler?

Beroende på vilket material dynorna är av skiljer sig tvättinstruktionerna. Om du är osäker på vad som gäller för dina dynor får du gärna fråga oss.