Loungegrupper - Grå Konstrotting

Loungegrupper i grå konstrotting

Välkommen till ett brett sortiment av loungegrupper i allt från ljust grå till mörkt grå konstrotting. Här finner du snygga stilrena utemöbler varav de flesta går att bygga i den form som passar just din uteplats. Här följer lite tips och saker att tänka på när du skall köpa ett loungeset i konstrotting.

Att tänka på kring materialen i din soffgrupp.

Konstrotting har blivit ett populärt material för just loungegrupper eftersom det ofta handlar om relativt stora möbler som i de flesta andra material kräver dels underhåll men också blir relativt dyra. Konstrotting är ett praktiskt och underhållsfritt alternativ som dessutom ger en elegant och samtidigt ombonad känsla om konstrottingen och modellen är vald med omsorg.

Våra loungesoffor i konstrotting är gjorda i högdensitetsplast vilket gör att de står emot UV-strålning på ett bra sett. Flera av grupperna är dessutom gjorda i halvrund konstrotting vilket ger ytterligare längre livslängd. Vill man kan man dessutom ge plastrottingen lite extra skydd genom att spraya den med ett UV-skydd. Din loungegrupp skall ju hålla i många år.

Att bara kunna dra bort presenningen, kanske spola av utemöbeln och slänga i kuddarna i din soffgrupp på vårkanten har gjort konstrotting till det överlägset vanligaste alternativet för loungegrupper inte bara i Sverige utan i världen. I början var det svart konstrotting som gällde, men allt eftersom produkten utvecklats har det kommit ett antal färgalternativ och gråa trådar ger helt enkelt lite mer liv åt din trädgårdsmöbel, framför allt om de är lite melerade.

Anpassa din loungegrupp i konstrotting.

När du valt en modell som passar dig så gäller det förstås att få den att passa på din uteplats. Vi har valt att hålla grupperna så flexibla som möjligt för att du skall kunna välja den konfiguration som passar bäst hos dig, det är ju trotts allt du som skall använda trädgårdsmöbeln. Att de flesta grupper erbjuder val av färg på dynfodralen tror vi är viktigt för dig som kund då alla har olika smak, och kanske framför allt olika miljöer där det skall passa in. Tänk på att både komfort och design i din grupp skall passa just dig, loungemöbler är ju ingenting man gömmer undan och att sitta skönt är ju liksom hela poängen.

Om det är någonting du undrar över kring din soffgrupp så ring eller maila gärna. Vi tror oss kunna mycket om utemöbler och loungeset och hjälper gärna till. Dessutom finns det ofta frågor kring en trädgårdsmöbel som kanske inte framgår så bra av beskrivningen på hemsidan, vi hjälper gärna till at räta ut frågetecknen kring din grupp. Du kan till exempel läsa mer om våra utebord här.