Matgrupper utomhus - Aluminium

Matgrupper i aluminium kräver minimalt underhåll

Att använda aluminium i olika utemöbler har visat sig vara ett genidrag. Det har gett oss möjlighet att skapa slitstarka trädgårdsmöbler som kräver ett minimalt underhåll då en trasa är allt som behövs för att hålla aluminiumet rent. Aluminiumet i kombination med andra material så som glas, keramik, nonwood och teak har även gett oss prisvärda möbler med en modern design som tilltalar många.

Hos oss på Parasoll utemöbler kan du hitta många olika alternativ för din matgrupp. Vi har här skapat färdiga grupper med några av de mest populära kombinationerna av stolar och bord. Du kan naturligtvis skapa din egna unika utemöbel hos oss eller helt enkelt köpa några extra stolar till din matgrupp om det skulle behövas. Vi finns här för att hjälpa dig hitta det du söker.

Flera fördelar med matgrupper i aluminium utomhus

En av aluminiumets stora fördelar är dess tyngd eller rättare sagt säga avsaknad av tyngd. Aluminium är nämligen en lättviktsmetall som ändå är tillräckligt stark för att hålla för vårat klimat. Detta gör att det blir lätt att flytta på stolen när du sitter vid bordet och även ställa undan matgruppen för vintern eller om du behöver flytta runt inför festen. Med detta sagt behöver du inte vara orolig att möblerna blåser bort. Många av våra stolar har textilen väv i sitt och rygg vilket låter vinden blåsa igenom. Borden har en skiva av annat material och blir såpass tunga att de står stadigt. Vi har också jobbat med våra leverantörer för att stolarna ska gå in under bordet så skjut in dem så låser bordet fast dem.

Aluminium kan heller inte rosta vilket gör att om du skulle få lite färgskav på din matgrupp är det inte hela världen. Det går lätt att fylla i med lite metallfärg som du finner i din närmsta färgaffär. Med en matgrupp från oss på Parasoll utemöbler får du en trädgårdsgrupp som håller i många år. Kvalitet och pris är viktiga delar när vi tänker utemöbler.