Loungemöbler - Aluminium

Loungegrupper & loungemöbler i aluminium för din uteplats

En loungesoffa är kanske den utemöbler som inbjuder till de skönaste dagarna i din utemiljö. En skön soffa ger många timmars njutning, i vardagen eller med gäster, så väl till vardags som till fest. Som för alla trädgårdsmöbler är det självklart viktigt att sinn loungegrupp erbjuder en hög komfort. Våra oftast modulbaserade loungemöbler är alltid utvalda med stor hänsyn tagen till att det skall vara skönt att sitta i dem. 

Utöver detta är det även viktigt att din loungegrupp i aluminium erbjuder en så underhållsfri möbel som möjligt som håller i många år framåt. Aluminium är ett material som verkligen är utmärkt att användas utomhus. Det kan inte rosta och med fokus på kvalitet under tillverkningsprocessen klarar en lackad yta många års användning utan att förstöras.

Efter att konstrotting varit i stort sett det enda materialet i fåtöljer och soffor så har pulverlackad aluminium nu blivit ett allt mer populärt alternativ. Ofta med en modern style passar aluminiumgrupperna fantastiskt bra i många miljöer, ock kanske framför allt på altaner till moderna hus.

Loungemöbler i vit aluminium

Vita aluminium grupper var de som först kom till marknaden och vitt är ju en färg som passar bra och blir väldigt elegant i soffor i många miljöer, ett lättplacerat och alltid fräscht alternativ. Lackad aluminium klarar sig dessutom relativt bra mot smuts och går att tvätta utan större problem.

Loungemöbler i grå eller svart aluminium  

Parasoll Utemöbler har även ett brett sortiment med soffgrupper i aluminium med grå eller svart pulverlack. Självklart är detta ett något mer tåligt alternativ som på många altaner passar väldigt bra och ger en moderna och sober känsla. Kombinationen av det underhållsfria aluminiumet och en soffa som inte behöver rengöras så ofta borgar för en problemfri sommar, det är bara solen vi inte kan garantera. 

Byggbara loungegrupper i aluminium

Eftersom vi anser att du vet bäst vad som passar på din uteplats erbjuds i princip samtliga av våra loungegrupper i byggbart format. Det innebär att du själv väljer hu din loungesoffa skall byggas ihop med hjälp av de moduler som finns att tillgå. I en del av fallen väljer man helt fritt bland modulerna, ibland har vi valt att hålla ihop modulerna för en liten hörnsoffa men det finns alltid möjlighet att välja bord fåtöljer och extra mittsektioner i de fall de finns. Låt inte givna regler sätta begränsningar för hur du möblerar din uteplats, bygg din loungegrupp så att den passar dina förutsättningar. Vi tror det blir bäst så!