Konstrotting - Naturfärgad

Matgrupp och loungegrupp i ett.

Hos oss finner du flera olika alternativ av en matgrupp i konstrotting. Vi har några av marknadens bästa och mest prisvärda grupper. Att få plats medbåde matgrupp och loungegrupp på uteplatsen är svårt för många och då är en matgrupp i konstrotting den perfekta lösningen då det blir en bra kombination av det bästa. En bekväm soffa att vila ut i under sommarens långa dagar, men för att ni ska kunna njuta fullt ut och bjuda vänner och familj på goda middagar har ni ett lite högre bord och sköna fåtöljer för att alla skakunna sitta bra och äta. När middagen är slut och alla är mätta och belåtna kan ni lugnt sitta kvar, luta er tillbaks och bara forstätta njuta av er kväll tillsammans. Med andra ord en perfekt utemöbel med dubbel funktion

Att kombinera är riktig snyggt

För er som har platsen för både matgrupp och loungegrupp eller bara känner att en matgrupp är vad vi vill ha har vi även skapat en mängd matgrupper med konstrottingfåtöljer och annat bord. Här kan du hitta många fina kombinationer av stolar i konstrotting och bord med teakskiva och aluminium ben eller bord helt i teak. Vi tycker nämligen att denna kombinationen funkar väldigt bra och att det kan ge ett lite modernare och lufftigare uttryck till din utemöbel.

Den naturfärgade konstrottingen ger ett varmt och ombonat intryck till ett bord helt i teak och om teaken får gråna lyfter det beig och bruna i konstrottingen fram dessa färger i bordet. Samtidigt som det blir en fantastiskt vacker kombination om man oljar teaken och lyfter fram de något mörkare partierna i både bord och stol.

Att underhålla en matgrupp i konstrotting

Konstrotting kräver ett minaimalt underhåll och är därmed har du valt en enkel trädgårdsmöbel att ta hand om. Vi rekomenderar att du håller din konstrotting ren och det gör du genom att spola av den med vattenslangen och om du fått en fågelskit eller annan smutts som letat sig in mellan trådarna kan du ta en borste och borsta bort smuttsen. Då konstrottingen över tid påverkas av soljus och värme har men idag tagit fram produkter för att skydda mot detta. Dessa produkter finns att köpa hos oss och förlänger livslängden på din möbel. Om du köpt ett bord med nonwood skiva behöver skivan impregneras med en pollywood protector.

En matgrupp med stolar i konstrotting kräver det underhåll som behövs för att hålla bordet fint. Med andra ord

  1. Ingen olja och skurning med såpa och vatten 
  2. Oljning och skurning och eventuellt en slipning lite då och då.