Däckstolar - Teak

HIE-Brighton-g2

Däckstolar i ett hållbart material

Sommar, sol och bakåtlutad avkoppling. Däckstolar kan placeras på många ställen för avkoppling själv eller med någon du tycker om. På bryggan, uteplatsen, en stor balkong eller kanske i skuggan under ett träd. De tar en hel del plats, men det är det värt. Bara att se dem får nästan pulsen att gå ner och orosmolnen att skingras från din himmel. Slå dig ner, känn solen stråla mot ansiktet och njut.

Däckstolar i fin furu och teak

Vad ska du tänka på när du väljer dina däckstolar? Börja med att fundera på hur du vill använda dem och varför du köper dem. Är du en soldyrkare som vill maximera brännan? Då ska du välja en stol som passar för det. Är du ute efter att dricka en kopp kaffe med fötterna i upphöjt läge, se efter om armstödet är stort nog att ställa en mugg på. En annan variant är att köpa till ett matchande sidobord, så kan du och den du sitter bredvid samsas om det. Hos oss hittar du däckstolar i både återvunnen plast, furu och teak, i olika dimensioner och design. Vi erbjuder även flera bord och dynor, för att komplettera en fin liten möbelgrupp.

Köp våra däckstolar online eller i butik

Med Parasoll Utemöbler kan du handla året runt på nätet. Vi välkomnar även till utställningsbutiker i Stockholm och Göteborg under sommarhalvåret. Där visar vi upp vårt breda sortiment av däckstolar och mycket mer. Provsitt stolarna och skapa dig en uppfattning om möblerna innan du genomför köp. Föredrar du snabb shopping, klicka hem däckstolar i trä och teak direkt online. Vi erbjuder leverans till hela Sverige och bjuder på frakten när du handlar för mer än 10 000 kronor.

Komplettera din däckstol med något av våra parasoller för svalkande skugga. Se alla parasoller här.