Däckstolar - Teak, trä och plast

HIE-Brighton-g2

Däckstolar i flera hållbara material

Däckstolar kan placeras på många ställen för avkoppling under sommaren: på bryggan, uteplatsen, en stor balkong eller kanske i skuggan under ett träd. Vi har däckstolar i plast, trä och teak, som alla är hållbara material som tål väder och vind. Med sin stilrena design sticker våra däckstolar ut ifrån mängden och skapar ett lugnt intryck på din uteplats.

Däckstolar i plast, furu & teak

Vad ska du tänka på när du väljer dina däckstolar?

Börja med att fundera på hur du vill använda dem och varför du köper dem. Är du en soldyrkare som vill maximera brännan? Då ska du välja en stol som passar för det. Är du ute efter att dricka en kopp kaffe med fötterna i upphöjt läge, se efter om armstödet är stort nog att ställa en mugg på. En annan variant är att köpa till ett matchande sidobord, så kan du och den du sitter bredvid samsas om det. Hos oss hittar du däckstolar i både återvunnen plast, furu och teak, i olika dimensioner och design. Vi erbjuder även flera bord och dynor, för att komplettera en fin liten möbelgrupp.

Se alla våra dynor och dynförvaring som passar till däckstolarna.

Amerikanska däckstolar

Flera av våra däckstolar är som det kallas amerikanska däckstolar, det är en typ av stol med äkta amerikansk känsla. I en amerikansk däckstol kan du verkligen koppla av och njuta. De flesta av våra amerikanska däckstolar är tillverkade i materialet teak.

Köp däckstolar online eller i butik

Hos oss på Parasoll Utemöbler kan du köpa en däckstol året runt online i vår webbshop. Vi välkomnar även till utställningsbutiker i Stockholm och Göteborg under sommarhalvåret. Där visar vi upp vårt breda sortiment av däckstolar och mycket mer. Provsitt en däckstol och skapa dig en uppfattning innan du genomför ditt köp. Föredrar du snabb shopping kan du köpa däckstolar direkt här. Vi erbjuder leverans över hela Sverige och bjuder på frakten när du handlar för mer än 10 000 kronor.

Komplettera din däckstol med något av våra parasoller för svalkande skugga. Se alla parasoller här.

 

Mer än bara däckstolar

Utöver däckstolar erbjuder vi ett brett sortiment av utemöbler och sittmöbler för utomhusbruk så som solsängar för uteplatsen, sittbänkar samt utomhussoffor. Vi har alla möbler för uteplatsen eller trädgården!

 

Vanliga frågor om däckstolar

Här hittar du frågor som ofta ställs om däckstolar. Har du någon fråga som inte besvaras här? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Hur tar jag hand om och underhåller min däckstol på bästa sätt?

GHenom att hela ta hand om din däckstol kan du få den att hålla länge. Vi har däckstolar i trä, teak samt plast, och varje material har sina egna egenskaper som bör tas hand om på sitt sätt. Läs instruktionerna som kommer med däckstolen för att se hur den ska underhållas.

Från vilka varumärken har vi däckstolar ifrån?

Vi har däckstolar från flera välkända varumärken som tillverkar däckstolar av högsta kvalitét. I vårt sortiment hittar du bland annat produkter från Hillerstorp och ECO Utemiljö.

Vilka färger finns våra däckstolar i?

Våra däckstolar kommer i flera snygga färger som bland annat svart, vit, blå, röd, grön och orange och trä-färgad. Det vanligaste brukar vara en däckstol i vit färg.

Kan man ha däckstolar utomhus året om?

Vi rekommenderar inte att din däckstol står ute året om. Under vinterhalvåret bör du förvara din däckstol inomhus i en torr miljö, så kommer den hålla sitt goda skick längre.

Vilka tillbehör finns till våra däckstolar?

Vi har flera användbara tillbehör för våra däckstolar. Du kan köpa till dynor, dynförvaring, parasoller som gör din vistelse på uteplatsen ännu mer behaglig. Se alla våra tillbehör.