VISAR 1-72 (122)1 2 Sista 100 per sida

Övrigt

Olika tillbehör till dina utemöbler

Här hittar du vårt utbud av tillbehör och övriga produkter som gör att du kan ta hand om dina utemöbler på bästa möjliga sätt. Du hittar bland annat:

Skyddsöverdrag

För att dina utemöbler ska hålla år efter år är det viktigt att skydda dem med rätt typ av överdrag. Våra skyddsöverdrag hjälper till att skydda mot kyla, regn och smuts under tiden du inte använder dina utemöbler.

Lampor & kuddar

För att du ska få en ännu trivsammare utemiljö tillsammans med dina utemöbler är det viktigt att inreda på ett bra sätt. Våra kuddar och lampor bidrar till att du kan skapa en harmonisk och härlig atmosfär i din trädgård eller på din uteplats och balkong. Vi har flera snygga lampor och kuddar som passar perfekt till våra utemöbler.

Altanmatta

En altanmatta kan göra stor skillnad på din uteplats. Altanmattor gör att det blir mer behagligt att gå utomhus, samtidigt som det ger ett inbonat intryck. Upptäck alla våra altanmattor och skapa en uteplats i din egna stil.

Träolja

Träolja hjälper till att ta hand om dina utemöbler i trä. Träoljan ser till att ge lyster och håller dina trämöbler vid liv.