VISAR 1-24 (110)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Förlängningsbara bord för utomhus

SOMT001MS280-1

Förlängningsbart & utdragbart bord för trådgård och uteplats

Förlängningsbara bord är perfekta när du vill ha ett litet bord till vardags, men ändå kunna bjuda in många gäster när det vankas fest. Med ett utdragbart bord är det enkelt att byta mellan de olika lägena, för att göra det lilla frukostbordet redo för stora middagar. Fundera på hur stort du vill att bordet ska kunna bli. Hur många brukar ni vara när ni bjuder in lite fler? Bra att ha i åtanke är också hur många ni är till vardags, så att bordet i normalläge passar för det. Men det är självklart upp till dig! KOmplettera ditt bord med våra stolar och en parasoll.

Utdragbart bord öppnar upp för nya möjligheter

Med förlängningsbara bord i olika formgivning, stil och material hoppas vi att du ska hitta något som passar just dig och din uteplats eller balkong hos oss. Vi på Parasoll utemöbler finns tillgängliga året runt här i webbutiken. Under sommarhalvåret öppnar vi även upp våra utställningslokaler i Stockholm och Göteborg, dit vi välkomnar dig för att titta på sortimentet och köpa på plats. Känner du dig redo att klicka hem ett förlängningsbart bord redan nu, köp det här i webbshopen! Ett tips är att passa på att köpa stolarna samtidigt.

Vi har ett stort utbud av trädgårdsmöbler av högsta kvalitét. Se våra loungemöbler för utomhus samt alla våra utemöbler.

Mer än bara förlängningsbart bord

Vi har ett stort sortiment av olika bord för olika utomhusplatser. Vi erbjuder även balkongbord och hopfällbara bord.

Här kan du se alla våra utomhusbord ›