Utemöbler - Rostfritt stål

SOMY030BFGR

Utemöbler i rostfritt stål - lätt att underhålla

Hos oss på Parasoll Utemöbler hittar du exklusiva utemöbler i rostfritt stål med raka stilrena linjer som passar moderna uteplatser och trädgårdar. Det finns ett brett sortiment för att du ska kunna skapa just den stil som passar dina behov och krav. För att öka valmöjligheterna har vi även en serie möbler skapade av formgivaren Anders Hultman.

Vi tycker att komforten i en utmöbel är viktig och har ett nära samarbete med våra leverantörer för att så smidigt som möjligt kunna justera i just de detaljerna som skapar det bästa kombinationen av komfort och design. 

Fördelarna med rostfritt stål är många

Det finns mycket som talar för att välja utemöbler i rostfritt stål:

  • Man kan skapa stabila möbler med hjälp av mindre kraftiga profiler än man klarar att göra med aluminium, detta så stålet är betydligt hårdare.
  • Utemöbler i rostfritt stål står stadigt och stabilt då det finns lite tyngd i dem, men de är ändå flyttbara.
  • Du behörver bara göra rent din utemöbel en gång om året. Lite såpa, vatten och puttsduken som medförljer ärallt du behöver för att ha ett material som håller sig lika snyggt i många år.
  • Denna punkt är givetvis upp till betraktaren men det rostfria stålet ger en elegant och stilren möbel.

Om du har några som helst frågor är det bara att ringa eller maila oss så hjälper vi dig gärna.

Stort utbud av utemöbler i rostfritt stål

Vi har alla utemöbler du kan tänka dig i vårt stora sortiment. Vi erbjuder bland annat utebord, matgrupper och trädgårdsstolar, alla i det hållbara materialet rostfritt stål.

Mer än bara utemöbler i rostfritt stål

Vi har ett stort utbud av olika utemöbler i flera olika material. Vi erbjuder bland annat: