Matgrupper i Konstrotting - Grå och vit

Matgrupper i konstrotting för alla tillfällen

Här hittar du några av marknadens bästa och mest prisvärda matgrupper i konstrotting. För många finns inte platsen att ha både en loungegrupp och en matgrupp och då har vi den perfekta kombinationen av de båda. En skön soffa att slappa i under lata dagar med ett lite högre bord och sköna fåtöljer så att det finns plats och möjlighet att bjuda vänner och familj på härliga middagar. När maten är slut och ni sitter där med fulla glas kan alla bekvämt luta sig tillbaks och njuta av vad kvällen har att erbjuda. Helt enkelt det bästa av två olika utemöbler i ett.

Kompletta matgrupper med bord och stolar

Vi har även skapat en uppsjö av olika matgrupper för dig som har plats för både och eller helt enkelt är nöjd med det ena. Hos oss finner du snygga kombinationer av korgstolar i konstrotting och bord helt i teak eller aluminium och teak. Vi har skapat dessa utemöbelsgrupper då finner att konstrotting passar väldigt bra tillsammans med teak och för att detta kan ge ett lite lättare och modernare uttryck till din trädgårdsmöbel.

Grå och vit konstrotting ger ett varmt och ombonat intryck till ett bord helt i teak. Samtidigt som det blir en fantastiskt vacker kombination om man oljar teaken och lyfter fram de något mörkare partierna i både bord och stol.

En grå eller vit konstrottnigstol till ett bord med vita eller silverfärgade aluminiumben ger ett lite modernare intryck och matgruppen blir lite "lättare" med aluminiumbenen. Du kan med fördel välja en lite maffigare stol/fåtölj i en trädgårdsmöbel med ett teakaluminium bord då bordet som sagt lättar upp känslan.

Att underhålla en matgrupp i konstrotting

Det är ganska enkelt att sköta din utemöbel i konstrotting. Om du valt en grupp helt i kostrotting har du lite eller minimalt med underhåll framför dig. Konstrottingen i sig kräver inget underhåll alls men om du skulle vilja kan du alltid spola av den emellanåt med vattenslangen. Idag finns det även uv-protection för att förlänga livslängden på konstrottingen som ju påverkas av soljus och värme. Du bör även ta hand om din bordsskiva om du valt en grupp med nonwood skiva.

En matgrupp med stolar i konstrotting kräver det underhåll som behövs för att hålla bordet fint. Med andra ord ingen olja och skurning med såpa och vatten eller oljning och skurning och eventuellt en slipning lite då och då.