VISAR 1-72 (203)1 2 3 Sista 100 per sida

Utemöbler - Aluminium

CON-KosterVOWG-g2

Aluminium ett lättskött material

Hos Parasoll utemöbler hittar dumassvis med trädgårdsmöbler i aluminium, Detta är för att aluminium läpar sig väldigt bra att ha utomhus då det är ett material som inte kan rosta och genom att hålla en hög kavalitet på tillverkningsprocessen både i montering och lackning får man en utemöblel som håller i många år. Utöver detta är det även viktigt att din loungegrupp i aluminium erbjuder en så underhållsfri möbel som möjligt som håller i många år framåt. 

Aluminiumet är ett material som verkligen växer i utemöbler då det ger möjlighet att skapa möbler med en modern känsla med raka, skarpa linjer och dessutom kräver ett minimalt underhåll för att hålla under många år och ändå se fina ut. I vissa av våra alternativ av möbler med aluminium har vi valt att blanda in teak för att skapa en något mjukare känsla samtidigt som några av möblerna innehåller frostat glas för att ge ett utramodernt uttryck. Detta gör att en luminiummöbel kan passa i de flesta miljöer på de flesta altaner.

Vit aluminium

Vi har många utemöbler i vitaluminium och detta är ju en färg som passar i många olika miljöer och möbler. Det är ett alternativ som ger en fräsch känsla och som ofta går att placera på många ställen. Den vitlackade aluminumen klarar sig bra mot smuts men behöver som det mesta vita tvättas av när det blir skitigt. Gör man bara detta har man en möbel som håller i många år.

Grå eller svart aluminium  

På Parasoll utemöbler finns det även aliminummöbler i svart, grått och silver för att det ska finnas något för alla. Vårt breda sortiment av trädgårdsmöbler som inte är vita är kanske ett något mer tåligt och lite mer uderhållsfritt alternativ. De lite mer dova tonerna skapar en modern och sober känsla som passar hos många.