Dynförvaring med stora dynboxar

HIL1285177

Förvara dina dynor i våra stora dynboxar

De där morgnarna när du vaknar innan de andra i huset känns få saker så lyxiga som att brygga en kopp kaffe, plocka upp en dyna ur dynboxen och sätta dig tillrätta i utemöblerna för att lyssna på tystnaden medan världen vaknar till liv. För att kunna ha dynor till utemöblerna krävs förvaring, något sätt att skydda dem från dagg och regn. Hos oss hittar du stora dynlådor med gott om utrymme. Naturligtvis erbjuder vi olika material, färger och stilar för att du ska hitta en dynlåda som passar dig och din trädgård.

Smidig förvaring av dynor

Filtar, kuddar och dynor. De flesta gillar att ha en del textilier på sin uteplats. De här mjuka materialen gör långa sittningar vid middagar och fester bekvämare. Men de gör sig inte så väl ihop med fukt. Därför bör de skyddas i någon form av dynförvaring, till exempel dynlådor.
Dynboxar har en praktisk uppgift, de ska hålla dina sittdynor undan klimatet. De ska dessutom stå stadigt på marken. Håll koll på måtten, så att alla dynor får plats i förvaringen utan problem. Att stå och försöka pressa ner den sista när det egentligen inte finns rum är aldrig kul. Hos oss hittar du dynlådor som håller vatten borta och dessutom blir ett trevligt inslag i trädgården. För vad är poängen med att ha vackra utemöbler i genomtänkt design, om du ska parkera en ful låda precis intill dem?

Dynlådor online och i butik

Parasoll Utemöbler välkomnar till utställningsbutiker under sommarhalvåret och finns tillgängliga året runt online. Utställningarna i Stockholm och Göteborg är perfekta tillfällen att se varorna med egna ögon. Vill du hellre shoppa smidigt hemifrån, beställ hem din dynbox direkt på nätet. Vi levererar till hela Sverige.