Utemöbler - Naturfärgad Konstrotting

VIE-TriesteVN-3

Naturfärgad konstrotting

Naturlig äkta rotting är ett av de mest fantastiska material som finns att göra möbler av. Det ger en varm och ombonad känsla men detta underbara naturmaterial klarar inte en utomhusmiljö säskilt bra. Det möglar och blir ganska fort förstört men med de vackra konstrottingar som vi kan erbuda dig idag behöver du inte vara ledsen. Vi har noga valt konstrottingar till våra möbler för att skapa en så naturtrogen känsla som det bara går men med en överlägsen hållbarhet

Vi på Parasoll utemöbler har som sagt lagt stort fokus på att hitta konstrotting som ger liv och en naturtrogen känsla till din trädgårdsmöbel. Vi har i de flesta fall valt att tillverka våra möbler i halvrund eller helrund konstrotting. Detta ger mer liv åt möbeln, efter liknar den äkta rottingen så mycket som möjligt coh ger en möbel som kommer under längre tid än en utegrupp med platt konstrotting.

Konstrotting är ett material gjort i högdensitets plast som klarar och står emot uv-strålning på ett alldeles utmärkt sätt. Blekningen på en konstrottinggrupp hos oss är idag mycket marginell och våra möbler håller i många år. Med det sagt kommer ändå sol, väder och vind med tiden att påverka din konstrotting och för att ge ett extra skydd till din möbel rekomenderar vi att man sprayar möbeln med den uv-protection som finns att köpa idag.