Utemöbler - Vit & Grå Konstrotting

VIE-TriesteGR-6

Konstrotting

Hos oss hittar du ett brett sortiment av utemöbler i konstrotting. Vi har matgrupper, loungegrupper och sköna fåtöljer allt för att just du ska kunna hitta något i ditt tycke och smak som passar din altan.

I Parasoll Utemöblers konstrottingmöbler får du en ombonad känsla och ändå ett elegant uttryck. Detta för att vi med noggranhet väljer vilken konstrotting som ska finnas i vilken möbel. Många andra material kräver en del underhåll men konstrottingen klarar sig väldigt bra med att bara spolas av. Detta tillsammans med att konstrottingen är ett relativt billigt material har gjort dessa möbler mycket populära.

Många av våra konstrotting möbler är gjorda i halvrund rotting vilket ger en något längre livslängd. Plasten är en högdensitets plast som klarar uv-strålning på ett bra sätt. Idag finns det produkter för att öka livslängden yterligare på din trädgårdsmöbel och denna uv-protection finns att köpa i vår butik. 

Grå och vit konstrotting är två mycket populära alternativ i utemöbler. Detta då det går att skapa en tråd med lite mellering i vilket ger liv åt din möbel på ett mycket trevligt vis eller en helt vit tråd som ger en stilren och fräsh känsla i din utegrupp. Tänk dig att bara spola av din möbel, kasta i kuddarna och njuta av den första värmande vårsolen. Det är detta somgjortkonstrottingen till ett av världens mest populära material i utemöbler och då kanske framför allt loungegrupper.