Loungemöbler till balkong - liten som stor

FER-Sixties-3

Har du en liten balkong och vill ändå ha loungemöbler?

Intresserad av härliga loungemöbler till din balkong? Den här sortens sköna inredning för tankarna till varma dagar av avkoppling med en god kopp te eller mysig grillning. En känsla av lyx, frihet och tid tillsammans med dem du gillar mest. Vi erbjuder ett brett sortiment av loungemöbler för din balkong, vare sig den är liten eller stor.

Balkongen gör det möjligt för dig som bor i lägenhet att känna brisen och solens värme, men det finns begränsningar. De flesta balkonger är relativt små jämfört med uteplatser. Våra loungemöbler för balkong levererar maximal komfort och gör det mesta av ditt utrymme.

Balkongen blir ett paradis med loungemöbler

Hos oss finns loungemöbler som lever upp till dina önskemål. Med varierade material och formgivning av olika slag vågar vi nästan lova att du kommer hitta din nya loungegrupp till balkongen här. Att uteplatsen är begränsad innebär inte att man inte kan få plats med en både skön och snygg loungesoffa som eller ett par perfekta loungefåtöljer som gör att du sitter skönt ute under långa sköna kvällar. Eftersom våra sittgrupper är flexibla så ökar chanserna att du skall kunna bygga en grupp som får plats utan att tvingas välja grupper som inte passar dina krav förutom att de är små nog.

Underhållsfria loungegrupper för balkong

Ofta har man varken plats eller lust att baxa in sin soffa från balkongen till ett förråd. Lägenheter har generellt alldeles för små förråd för att det skall vara aktuellt. Istället bör du satsa på en utemöbel som klarar att stå ute även på vintern utan att det behövs allt för mycket underhåll. Man skall vara ärlig och säga att de flesta möbler såklart mår bäst av att vistas inomhus de allra blötaste månaderna, men i princip alla våra soffor och fåtöljer för balkong klarar att stå ute på vintern, helst skall de dock vara täckta med en presenning eller möbelskydd. Räkna dock med att det måste tvättas av på vårkanten när du täcker av dem.

De loungemöbler som vi har som behöver mest underhåll är teakmöblerna. Men kan man tänka sig att lägga en timma eller två på att tvätta av dem så håller de hur bra som helst. Att helt strunta i möblerna kommer altså nästan inga möbler bli fina av, men utöver lite tvätt så har vi många underhållsfria loungemöbler för balkong i både aluminium och konstrotting. Metallmöblerna tar dessutom ofta väldigt lite plats då rygg och armstöd inte bygger så mycket. Väljer man dessutom en modulbaserad soffgrupp så är det väldigt få lägenhetsbalkonger som inte rymmer en liten utegrupp.

 

Vi hjälper dig med din soffa till balkong

Året om finns vi tillgängliga på nätet och under sommarhalvåret är du välkommen till våra utställningar i Göteborg och Stockholm. Där kan du se vårt sortiment i verkligheten. Du kan gärna fråga oss om råd vi kan tipsa om allt från hörnsoffa till loungefåtöljer för balkong. Ibland kan det vara bra att fråga någon som har varit inblandad i att inreda många terrasser och altaner och det kan vi med säkerhet säga att vår personal har gjort. Är du redo att klicka hem loungemöbler till balkongen – köp hem dem direkt online! Vi bjuder på frakten när du köper möbler för mer än 10 000 kronor. Läs mer om det i köpvillkoren.