Bord - Glas

Matbord i frostat glas för ett unik och modernt uttryck.

Hos oss på Parasoll utemöbler hittar du ett unikt modernt sortement av bord med frostad glasskiva från Garden Art. Borden har en mycket hög kvalitet och en modern design.

Den frostade ytan gör att borden inte reflekterar lika mycket ljus vilket gör att du inte bländas i solen. Repor är heller inget bekymmer på dessa glasbord. Du kan skicka grytor och kastruller över bordet utan att oroa dig för att det skall bli förstört.  

Vi har fyra olika storlekar på matborden och det är ett stort förlängningsbord, ett fast rektangulärt bord och ett stort och ett litet runt. Vi hoppas att du ska kunna hitta en storlek som passar dina behov. Välj där efter en stol ur vårt breda sortiment och du har skapat din unika utemöbel. 

Skötsel av bord med frostad glasskiva och keramik

Ett bordsom kräver minimalt med underhåll. Då stommen är i aluminium behöver denna bara torkas av när den har blivit smuttsig och det samma gäller för bordsskivan. Som sagt ett bord med väldigt lite underhåll och lång hållbarhet.

Keramik skivan är även den helt underhållsfri bortsett från att man då och då behöver torka av den med en trasa då den blivit smuttsig.