VISAR 1-99 (137)1 2 Sista 100 per sida

Utemöbler - Bord

eEtt brett utbud av bord för att skapa den perfekta utemöbeln.

Här hittar du bord för alla. Vi har bord i många olika storlekar, former, material och färger. Allt för att du skall kunna skapa en matgrupp som passar dina behov. Hos oss på Parasoll utemöbler är det kunden som väljer så du kan kombinera ihop vilket bord du vill med vilken stol du vill. Vi har dock satt ihop några av de vanligaste kombinationerna för att ge dig en känsla för hur dina trädgårdsmöbler skulle kunna se ut.

Många av våra bord har aluminium i stommen och sedan teak eller annat material, så som återvunnen plast, aluminium, glas och keramik, i bordsskivan. Det finns även bord helt i förstklassig teak och bord med rostfritt stål i stommen och teak i skivan.

För oss är komforten viktig och därför jobbar vi ständigt med att hitta rätt kombination mellan sitthöjd och bordshöjd. Många av våra bord är även utdragbara för att skapa den flexibilitet som behövs under sommaren när man ena dagen kan vara bara två och nästa dag plötslig får två grannfamiljer på besök.

För att du ska hitta det bord som passar just din uteplats och dina behov har vi bord i många olika storlekar och former.

Runda bord

Hos oss finner du runda bord från 60cm diameter till 160cm diameter. För de lite mindre ytan finns det runda bord från Fermob i lackat stål men även teakbord står på repertoaren. Vi har även runda bord i glas och aluminium, teak och aluminium och bord helt i teak.

Mindre fyrkantiga bord

Dessa bord passar på en liten uteplats eller balkong. Här finns det en variation av bord från relativt små fyrkantiga till de som passar för upp till sex personer.  Våra mindre bord är i regel fasta i storlek och de allra flesta är hopfällbara för att bli enklare att förvara.

Fasta bord

Vi har ett stort utbud av fasta bord utan iläggsskiva för dig som villa ha en inte har behovet av ett förlängningsbord eller för dig som har platsen för ett stort bord. Dessa bord är mycket stabila då det inte finns några rörliga delar. 

Förlängningsbord

Hos oss hittar du naturligtvis även förlängningsbord med en eller två iläggsskivor för att skapa maximal flexibilitet. Våra utdragsbord finns i en rad olika storlekar och material. Här kan du finna förlängningsbord i teak, rostfritt och teak, aluminium och teak, aluminium och glas samt utdragsbord helt i aluminium.

Loungebord

Vi har även flera olika loungebord som bryter av från det traditionella och ger ett unikt uttryck till din loungegrupp.