Köp utemöbler & trädgårdsmöbler av högsta kvalitét

Stort utbud av utomhusmöbler och trädgårdsmöbler i allt från konstrotting till teak!
Parasoll Utemöbler hittar du utomhusmöbler av högsta kvalitét!
SOM-Como200LUWH-g1
Como 200 & Lucky Number 7 StolTeak / Rostfritt stål
18.995 kr
LNYSunsetWH-1G2
Loungegrupp Sunset VitFlera alternativ på dynor
27.995 kr
Butik

2300 m2 butik i Göteborg
2000 m2 butik i Stockholm

Besök våra stora butiker och utställningar. Här kan du även hämta dina utomhusmöbler och trädgårdsmöbler.

Leverans

Leverans 600:-

Leverans på väg inom hela Sverige för 600:- (ej om färja krävs).

Lånekärra

Fri lånekärra

Köper du dina utemöbler hos oss och hämtar dem i vår butik i Mölndal eller Barkarby/Stockholm erbjuder vi gratis lånekärra.

15 år

15 års erfarenhet

Vi har funnits i 15 år och har en gedigen erfarenhet av utemöbler. Vår kunniga personal hjälper dig gärna med dina frågor.

Några av våra populäraste matgurpper:
LNY-ChicTEVOKAWG-g3
Chicago & Vouge KarmstolTeak / Aluminium
20.595 kr
HIE-PatrikCL-g2
Teakgrupp Patrik förlängningsbord & Classic positionsstolUpp till 12 sittplatser i förstklassig teak.
36.995 kr
Våra populäraste loungegrupper
VIE-NiceNASoff-g2
Nice Natur grupper med 3-sitssoffaRund konstrotting, flera dynalternativ
20.690 kr
LNY-SkaretWH-g3
Loungegrupp SkäretVälj själv dynfärg och moduler
21.995 kr
LNYSunsetBL-1G2
Loungegrupp Sunset SvartFlera alternativ på dynor
27.995 kr

Trädgårdsmöbler för uteplatsen

Vi erbjuder ett brett sortiment av trädgårdsmöbler för alla uteplatser, balkonger lika väl som stora altaner. Oavsett vilken priskategori du väljer att lägga dig på kan du förvänta dig designade utemöbler som tål svensk sommar, och som du kan njuta av i många år. Sommarmöbler skall klara påfrestningar, vara sköna och ha en design som passar din uteplats. Vi har allt från enkla till riktigt lyxiga lounge-set, solsängar och matgrupper. Om du inte omedelbart hittar vad du söker online så kontakta oss så hjälper vi dig att hitta möbelgruppen som funkar i din utemiljö och med rätt pris. Varje trädgård och uteplats är unik och då behöver man en trädgårdsmöbel som passar just där. Den snygga trädgårdsmöbeln du får hem skall passa just dig och dina förutsättningar. Vi erbjuder loungemöbler för alla typer av uteplatser och trädgårdar.

Varmt välkommen med dina funderingar i processen att inreda din uteplats med våra utemöbler.

Utemöbler för balkongen

På små ytor så som balkonger kan det krävas utebord eller utesoffor som är anpassade för de förutsättningarna. Ibland är det en förutsättning för att möbeln skall fungera som balkongmöbel att den går att fälla ihop. En loungemöbel kan behöva dynor som klarar alla väder om de inte kan plockas undan. Parasoll Utemöbler erbjuder möbler för alla balkonglösningar, stora som små. Vi räds inte de utmaningar det innebär att hitta moderna trädgårdsmöbler med de speciella förutsättningar som en lägenhet ofta innebär. Komplettera gärna med en av våra snygga parasoller. Se vårt utbud av parasoller.

Trädgårdsmöbler för uteplatsen och altanen

I en utemiljö med lite mer plats behövs ofta en designad utemöbel som tar för sig lite mer och som ger ett maffigt intryck. Många av våra trädgårdsmöbler går att göra större då man själv väljer hur många moduler man vill istället för färdiga paket. Det är inte ovanligt att moderna utemöbler för altaner tar upp en yta på 12 kvadratmeter, men vad gör det när terrassen ofta är 100 kvadrat eller mer. Många av våra matbord går dessutom att förlänga så att din utegrupp kan varieras för 6-12 personer, eller ännu fler om du vill. Soffor ute blir ju bara ännu härligare om de får rejält med plats att breda ut sig på en stor uteplats.

Moderna utomhusmöbler under tak

Även om ett uterum eller en uteplats som erbjuder väderskydd inte ställer samma krav på möbeln som att ha dem utomhus så kan man köpa snygga möbler online eller i butik för detta av oss ändå. Utegruppen blir då ofta mer underhållsfri och till exempel teak får inte de på växter som man annars kommer av att det står ute i regn och rusk eller på annat sätt blir fuktigt. Att tänka på i en trädgård under vintern eller uterum kan vara att textiler ofta exponeras mer för solen där eftersom de inte behöver skyddas från regn. Det gör att de kan blekas om de inte är av hög kvalité.

Utemöbler i grupper och set

Det är sällan någon köper en enskild produkt utan sammanhang, ofta är det möbelgrupper av olika slag. Det kan handla om moduler till en lougegrupp, att man köper både stolar och bord till en matgrupp eller att man köper ett set med parasoll, parasollfot och parasollskydd. Någon stans handlar det allt som oftast om att kombinera olika produkter till ett paket som passar just dig. Vi har försökt att hjälpa till i vår butik, där vi skapat utemöbelgrupper som gör att du kan klicka i exakt de delar som passar din altan och ger dig den trädgårdsmöbel du vill ha.

Stolar och fåtöljer för uteplatsen och trädgården

Sittmöbler av olika slag är såklart en central del av vårt sortiment. Dels har vi loungefåtöljer som skall vara bekväma och gärna får vara lite maffiga. Dels har vi matstolar som dels är lite högre men också ofta har andra egenskaper så som hopfällbara stolar, positionsstolar, klappstolar och stapelstolar, alla med sina egna sittegenskaper. I samtliga fall handlar det sock såklart om trädgårdsmöbler av hök kvalitet och olika typer av fåtöljer såväl till lounge som matbord som har en exklusiv design. Helt enkelt altanmöbler som tål att sittas i under långa sköna utekvällar.

Matgrupper för utomhusbruk

Parasoll Utemöbler har ett stort antal middagsbord och stolar för din uteplats. Matgrupper utomhus har vissa speciella förutsättningar. Ofta finns både plats och behov för att förlängingsbord som gör det möjligt att göra utegruppen större och rymma fler gäster kring bordet. Det blir såklart en känsla av en lite mer exklusiv utemöbel om man köper ett genomtänkt matgruppset och det är därför vi skapat ett stort antal middagsgrupper där du själv kan variera antalet stolar och vilka dynor du vill ha för att skapa en altanmöbel med matbord och sittplatser som verkligen passat i trädgård.

Trädgårdsmöbler i olika färger och former

Det roliga med att ha ett brett utbud är att man kan erbjuda det som sticker utanför den vanliga normen vad gäller form och färg. Självklart erbjuder vi vita loungemöbler och vitt matbord, rektangulära bord i svart och grått och så vidare. Men du kan också hitta runda bord i gult eller varför inte en röd loungesoffa. Altanmöbler behöver inte hålla sig inom givna ramar. Detta gör inte att gråa altanmöbler behöver vara tråkiga, titta bara på loungegrupperna Jetset och Base. Formen kan också variera av mer praktisk betydelse. Man kan till exempel behöva en liten loungegrupp till en balkong eller takteras. Det kan vara att man behöver ett fyrkantigt matbord som har ett specifikt mått. Med vårat breda sortiment av utemöbelsgrupper hittar du utan problem det som passar dig bäst. Om det är en vitmålad furugrupp eller en svartlackad aluminiumsoffa beror på dina förutsättningar.

Välj rätt material på era utomhusmöbler och altanmöbler

De material som används i sommarmöbler har utvecklats genom åren. Trädgårdsgrupper görs nu mera i allt från klassisk svensk furu som kräver en hel del underhåll till i princip underhållsfria konstrottingmöbler och bordsskivor i nonwood, keramik och aluminium. Underhållsaspekten är viktig när man planerar sitt köp. Inga snygga utemöbler mår bra av att lämnas ute vind för våg i vårt klimat, men de klarar misskötsel olika väl och behöver olika nivåer av underhåll för att hålla sig fina under en lång livslängd. Olika material ger möbeln olika karaktär. Trä (som till exempel teak) ger ofta ett lite mjukare intryck men tänk på att det förändras av väder och vind, medan aluminium ger ett lite mer modernt intryck.


Utemöbler i Teak & Trä

Trämöbler får betraktas som det mest klassiska av alla material att göra altanmöbler av. Vitmålade furumöbler har prytt svenska trädgårdar långt tillbaka. Vill man ha lite mer underhållsfritt trä än furu så kan teak vara ett alternativ här får man en trädgårdsmöbel som visserligen förändras med tiden men som om man sköter om den en gång om året blir vackert silvergrå och håller otroligt länge.

Se våra utemöbler i teak här.

Utemöbler i konstrotting

Trädgårdsmöbler i konstrotting har blivit ett stort segment och spännvidden i kvalité och utseende är också stor. Vi har förstås loungegrupper i plastrotting så väl som konstrottingfåtöljer till matbord. Oavsett vad du väljer så har det visat sig att man skall satsa på en konstrottingmöbel som har tillräckligt tjock plast så att solen inte gör så att tråden spricker.


Utemöbler i aluminium

De senaste 15 åren har aluminium blivit ett allt mer populärt material. Först med aluminiumbord och aluminiumstolar med sedan några år tillbaka även loungegrupper. Aluminiumet är nästan alltid pulverlackad vilket gör möjligheterna att variera i färg stora. Vitlackade trädgårdsmöbler i aluminium.

Soffor i massor av utföranden

Utforska vårt stora sortiment av utomhussoffor här › Våra soffor är en väldigt populär del bland våra utemöbler och trädgårdsmöbler. Sofforna utgör en central del i uteplatsen eller uterummet och bör därför väljas ut med omsorg.

Dynförvaring och dynor till dina utemöbler

Dina utemöbler är inte kompletta förrän du har ett par snygga och bekväma dynor. Vi erbjuder ett stort sortiment av olika typer av dynor i olika typer av färger och utföranden. Se vårt sortiment av dynor › För att dina dynor ska kunna förvaras på rätt sätt så erbjuder vi praktisk dynförvaring i olika utföranden och material. Vi har stora, små och vattentäta dynboxar som matchar våra övriga utemöbler. Se all vår dynförvaring ›